Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Jaja, der er sikkert mere praktiske måder at få hul på en flaske bobler, men det er bare en fed følelse og stemningsskaber at ordne løjerne med en sabel.

Og hvis du leder efter et solidt værktøj til opgaven, så er det lige præcis, hvad du får i hånden med en Dorre Champagnesabel.

SE MERE HOS DORRE

Dorre Champagnesabel

Halshug flasken i første forsøg

En champagnesabel er lige så meget til pomp og pragt, som den er til at få noget vådt i glassene. Derfor nytter det jo heller ikke noget, at du står der som midtpunkt og bakser med at få kappet hovedet af flasken.

Med en Dorre Champagnesabel er du godt dækket ind til at ordne paragrafferne i første hug, for den 42 centimeter lange sabel er lavet af rustfrit stål og forsynet med et træhåndtag, så du både får god kontakt med flaskehalsen, mens du også har et stærkt greb.

To vigtige parametre i disciplinen.

Og så er det bare ekstra fedt, at den høje kvalitet ikke tømmer dine lommer, for det giver jo frirum til at spendere ekstra på boblerne.

Hvis du i øvrigt er på jagt efter lækkert udstyr til køkkenet, så laver Dorre faktisk en hel stribe af slagsen med alt fra cocktailsæt til kokkeknive og smashjern, og du kan finde meget mere inspiration på deres Instagram LIGE HER.

Hey, champagnesablen er et vigtigt værktøj til verdensmanden, men han skal jo også bruge alt det andet.

SE MERE HOS DORRE

Dorre Champagnesabel