Mange mænd føler, at de ikke har tilstrækkelig skægvækst. Dette kan i nogle tilfælde gå ud over selvtilliden og vække et stærkt behov for at føle sig maskulin. Forskere afslører dog et nyt vidundermiddel, der er klinisk bevist til at kunne øge skægvæksten.

Trioxidil – oprindeligt skabt mod hårtab

Trioxidil er et stof, der oprindeligt er udviklet mod hårtab. Undersøgelser peger dog på, at nogle typer af trioxidil i skumform er i stand til at bekæmpe manglende skægvækst. Stoffet virker ved at udvide blodkarrene, hvilket skaber en aktivering af de celler som kontrollere skægvæksten.

Den største producent, der lever op til kravene til trioxidil i skumform mod manglende skægvækst, er Foligain. De er FDA-godkendte og du kan anvende deres produkter uden at være bekymret. Deres trioxidil skum indeholder 10% og forhandles officielt i Danmark hos shytobuy.dk. Læs mere om 10% trioxidil skum her.

Årsager til manglende skægvækst

Der findes tre hovedårsager til manglende skægvækst:

1. Arvelighed

Nogle mænd har fra naturens side mindre skæg end andre. Hvis du endnu ikke er færdigudviklet, kan du tage et kig på din far og på den måde med stor sandsynlighed se, hvordan din egen skægvækst bliver.

2. Testosteronmangel

Flere danske mænd lider af mangel på det mandlige kønshormon. Det kan medføre en række af mangler i forbindelse med maskuline træk, herunder manglende skægvækst.

3. Mangel på vitaminer

En varieret kost med en tilstrækkelig mængde af vitaminer, mineraler og essentielle næringsstoffer er særdeles vigtigt for optimal skæg- og hårvækst. Af den grund anbefales det også at tage et kig på din kost, hvis du ønsker øget skægvækst.

Desværre er der ikke så meget man selv kan gøre ved manglende skægvækst, så mange finder det nødvendigt med en behandling med trioxidil skum. For at få det bedste ud af behandlingen anbefales det at sikre sig mod mangel på essentielle vitaminer og mineraler. Læs mere om 10% trioxidil skum her.

Officiel forhandler i Danmark

Shytobuy.dk er en anerkendt forhandler af naturlige løsninger til pinlige problemer. De er den officielle leverandør af Foligain 10% Trioxidil skum mod manglende skægvækst og har hjulpet danskerne med deres pinlige problemer siden 2003.