Mange mennesker antager, at hårtab er et problem, der primært påvirker ældre mænd, og mens der er en vis sandhed i det, kan hårtab påvirke mænd i alle aldre. Hårtab i en ung alder er mere almindeligt, end du måske tror. Faktisk er det anslået til at være 40% af mænd, der har mærkbart hårtab inden de bliver 35 år.

Selvom hårtab i en ung alder kan være alarmerende, er det vigtigt at huske, at jo før der tages hånd om problemet, jo lettere kan det være at forebygge og behandle.

Løsningen kan være så simpel som en justering i kosten. Sørg for at du spiser sunde fødevarer, der er rige på gode vitaminer, mineraler, proteiner og fibre. En sund kost og regelmæssigt motion kan gøre underværker på hårets sundhed.

HairLust™ til tyndt hår

HairLust til at fremskynde en hurtigere hårvækst er meget populært i disse dage. HairLust indeholder et højt indhold af vigtige næringsstoffer for håret bl.a. biotin, silica, zink, selen, folinsyre og pantotensyre, som alle kan bidrage håret med at nå sin fulde hårvækst. Et højt indhold af biotin er afgørende for øget hårvækst. På grund af biotins dybe effekt på produktionen af proteiner i hårcellerne og hovedbunden hjælper det med at styrke håret, stoppe hårtab og genoprette håret tekstur.   

At tage biotin til at fremme en hurtigere hårvækst kan være lovende, og der har været meget forskning der beviser, hvor effektivt det er:

  • Ablon Skin Institute Research Center konkluderede, at personer, der lider af udtynding af hår, har stor succes med øget hårvækst, når de tager biotin.
  • Anerkendt diætist, Lauren Graf har udtalt, at biotin er meget vigtigt for hår, hud og negle, og at der med lave niveauer af biotin kan forekomme udtynding hår og skøre negle.

Når biotin kombineres med andre visse aminosyrer, vitaminer og mineraler, giver det bedre resultater. De synergistiske ingredienser i HairLust er i perfekte proportioner således, at de fungerer sammen og ikke mod hinanden. Zink er bl.a. med til at regulere hormonet testosteron, der kan være en årsag til hårtab hos mænd.

Hvordan virker det?

HairLust skal tages dagligt, og en bøtte rækker til 1 måneds brug. Ved at tage 1-2 kapsler om dagen forsynes kroppen med en korrekt dosering af vitaminer og mineraler til at hjælpe håret med at nå sit fulde vækstpotentiale.