Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det gælder om at passe godt på bisserne. Du skal jo trods alt bruge dem resten af livet.

Her anbefaler tandlæger så, at du bruger 2-3 minutter to gange om dagen på at børste tænder, men hvad nu, hvis du kan klare det på en brøkdel af den tid?

Det kan du med den nye Y-Brush, og den gør det endda helt af sig selv ved at børste alle dine tænder på samme tid.

I videoen herunder kan du se, hvordan det fungerer i praksis.

SE MERE HOS Y-BRUSH

Sådan bruger du Y-Brush

Hvis du kan bruge en almindelig tandbørste, kan du også bruge en Y-Brush.

Du tager bare enheden fra ladestanderen, tilsætter tandpasta og smider den i munden. Så trykker du på knappen, hvorefter den vibrerer i 5 sekunder. Når den stopper med at vibrere, vender du den om og giver den 5 sekunder mere.

Til sidst giver du den en skyller, og så er den klar til brug senere.

Ja, det er da virkelig nemt, og det betyder også, at der absolut ikke er nogen grund til at springe tandbørstningen over.

Den er også ret let at bestille. Y-Brush er på lager i Frankrig og sendes direkte til alle europæiske lande indenfor 24 timer fra bestilling.

Y-Brush børster dine tænder grundigt på 10 sekunder

4 års udvikling af tandlæger

Y-Brush er en fransk opfindelse, som har taget 4 år at perfektionere, og den bliver nu solgt over hele verden.

Den er lavet i tæt samarbejde med tandlæger, og flere kliniske forsøg har bevist, at den fungerer præcis efter hensigten med rene tænder og tandkød til følge.

Det smarte design består nemlig af en fleksibel bideskinne, der tilpasser sig alle forskellige kæbeformer, og den er udstyret med nylonbørster med 35.000 filamenter, som kommer ind alle steder, når Y-Brush vibrerer. Nylon er det mest effektive materiale til at fjerne plak, og Y-Brush er faktisk det eneste produkt, som benytter sig af netop dette materiale.

Y-Brush børster dine tænder grundigt på 10 sekunder

Også til børnene

Udover udgaven til voksen, findes der også en Y-Brush til børn fra 4 til 12 år. Den er nemlig lige en tand mindre.

Det er ret genialt, hvis du for eksempel har svært ved at få børstet bisserne på de små poder, for så bliver det pludselig til leg der er overstået på ingen tid.

Her kan du så også få en adapter til tandpastaen, der ligner en ræv. Adapteren gør det lettere at dosere tandpastaen, og den passer til 99% af alle tandpastatuber.

Y-Brush børster dine tænder grundigt på 10 sekunder