Skal du igen i år købe julegave til en person som har alt, men er træt af endnu en gang blot at give sokker, vin eller et oplevelsesgavekort? Her kan du se nogle gaver til både ham og hende som du helt sikkert ikke vidste fandtes.

Skal-du-købe-julegave-til-personen-som-har-alt-Se-gaverne,-du-ikke-vidste-fandtes_4

1. U-neck Nakkemassage Apparat

Først på listen finder man U-neck Nakkemassage Apparat, der ved hjælp af af stimulerende impulser og varmeteknologi, effektivt kan hjælpe enhver med spændinger i skulder- og nakke regionen. Perfekt til enhver person med en travl hverdag, der har brug for at slappe af.

Pris: 699,00 kr. – Køb U-neck Nakkemassage Apparat her

Skal-du-købe-julegave-til-personen-som-har-alt-Se-gaverne,-du-ikke-vidste-fandtes_3

2. Eco Masters Glattebørste

Det næste produkt på listen er Eco Masters Glattebørste, som er et højtemperaturs glattejern, som grundet dens specielle form som en børste giver dig perfekt glat hår, uden at skade det. En perfekt gave til kvinden som allerede har alt.

Pris: 499,00 kr. – Køb Eco Masters Glattebørste her.

Skal-du-købe-julegave-til-personen-som-har-alt-Se-gaverne,-du-ikke-vidste-fandtes_2

3. Eco Masters Titanium Dermaroller

Det sidste tip på listen er Eco Masters Titanium Dermaroller, der er benytter en nyopfunden teknologi til at give renere og sundere hud. Den består af 540 små nåle, der sikrer korrekt regenerering af huden og dermed hjælper på ujævnheder og misfarvninger på overfladen.

Pris: 249,00 kr. – Køb Eco Masters Titanium Dermaroller her.