Det er vigtigt for mange at være glatte “dernede”, men en naturlig del af hårfjerning er desværre også røde knopper og indgroede hår.

Uanset om det er armhuler, brystkasse, ben eller intime områder som skal have en tur med dit hårfjerningsgrej, er der en stor risiko for at der efterfølgende opstår røde knopper og indgroede hår. Op mod 80% af befolkningen oplever ofte disse gener som følge af barbering, voksning osv., men mange forsøger blot at ignorere problemet.

For at fremme hudens sundhed, har den britiske producent Skin Doctors, netop lanceret en særlig lotion, der ved brug af unikke ingredienser til rens og exfoliering, fjerner døde hudceller og bakterier, hvilket er hovedårsagen til gener ved hårfjerning.

Ingrow Go fra Skin Doctors eliminerer og reducerer røde knopper, indgroede hår og skægpest efter alle typer af hårfjerning. Derudover en det en hurtigtvirkende løsning, der formindsker smerte og irritation øjeblikkeligt. Køb Ingrow Go her.

Sikkert og naturligt

For at fremme hudens sundhed og reducere gener forbundet med hårfjerning, har Skin Doctors i samarbejde med britiske forskere, udviklet en 100% naturlig behandling, der effektivt exfolierer, renser og desinficerer, hvilket direkte bekæmper årsagerne til røde knopper og indgroede hår.

Formålet er, at alle personer skal kunne fjerne håret hvis de ønsker det og ubehagelige gener skal ikke bremse processen. Ingrow Go kan med sine naturlige ingredienser give dig en sikker og naturlig løsning mod indgroede hår. Som en af de mest solgte løsninger i Danmark, der er anbefalet på den store sundheds-informationsside Sundhedslex.dk, kan du med fordel købe dette produkt og blive en af de mange som ikke længere får røde knopper efter barbering.

Officiel forhandler i Danmark

I samarbejde med shytobuy.dk er Ingrow Go netop blevet lanceret i Danmark, så de danske forbrugere nu også har mulighed for at fjerne håret uden efterfølgende gener.

En lotion indeholder 120 ml. og skal blot påføres efter hårfjerning uanset type. Resultaterne vil kunne ses allerede inden de første 24 timer og efterfølgende vil røde knopper og indgroede hår blive fjernet helt.

Shytobuy.dk er en anerkendt forhandler af naturlige produkter med speciale i hud og hår. Med deres store udvalg af naturlige løsninger, har de hjulpet danskerne med deres pinlige problemer siden 2003. Køb Ingrow Go her.