Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Jeg skal da være helt ærlig og indrømme, at jeg i mine unge dage brugte rigeligt af den røde Dax Wax. Ja, her hvor jeg hastigt nærmer mig de 40 år, er det nærmest et mirakel, at der stadig er hår tilbage på hovedet.

Men det er der altså, og jeg er også begyndt at passe bedre på mit hår.

Derfor bruger jeg hårvoks fra danske NordicMan. Udover at være nemt at fordele ud i håret, giver det også et stærkt hold, og så er der hele sundheds-aspektet. Hårvoksen er nemlig fri for skadelig silikone, som kan føre til hårtab, og i stedet får du masser af næring til hårrødderne, som sørger for at holde manken sund og rask.

Det er god stil på flere niveauer, og her i artiklen kigger vi nærmere på den geniale hårvoks.

Først får du en video, der viser, hvor nemt det er at bruge i praksis.

Lavet i Danmark af højeste kvalitet

Her i Danmark går vi sjældent på kompromis med kvaliteten, og hårvoksen fra NordicMan er ingen undtagelse.

Den er udviklet af nogle af de bedste danske kemikere, som i samarbejde med professionelle frisører, mænd og dermatologiske tests har perfektioneret voksen til at give det bedste resultat og den bedste pleje til dit hår.

Resultatet er en hårvoks med en mild duft af lavendel, citrus og eukalyptus, som dufter frisk uden at stinke som et helt parfumeri.

Det er også lykkedes dem helt at undgå brug af vand. I stedet er der hovedsageligt brugt det naturlige ler-mineral Kaolin, som absorberer toksiner og usunde olier fra håret og faktisk kan fremme hårvækst. Du får selvfølgelig ikke pludselig en fuld løvemanke ud af ingenting, men mange bække små. Det gælder jo om at passe på håret, hvis du vil beholde det.

Jeg bruger selv hårvoksen, og jeg er imponeret over, hvor godt det holder gennem en hel dag. Så er det bare ekstra fedt, at håret ikke bliver hverken fedtet eller tørt, for det ser bare naturligt og sundt ud.

NordicMan

Også godt for miljøet

Der er jo ingen grund til at fylde håret med skadelige kemikalier, for det er både usundt for dig selv og for miljøet.

Hårvoksen fra NordicMan gør noget godt for dig selv og verden omkring dig.

Selve hårvoksen forkæler dit hår med kvalitets ingredienser, som alle kommer fra bæredygtige kilder med så lille et miljømæssigt aftryk som muligt.

Jeg kan godt lide, at man kan smide voks i håret med god samvittighed. Det kan du også i forhold til dyreverdenen. Produktet er nemlig ikke testet på dyr.

Så når alt kommer til alt, er det her bare god stil overfor dig selv og omverdenen.