Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk.

Hudproblemer er virkelig irriterende, og der kan være et hav af årsager til, at din hud ikke opfører sig ordentligt. Løsningen er heldigvis enkel, og den har de fundet hos den danske hudplejevirksomhed Nøie.

De har nemlig analyseret feedback fra flere tusinde brugere og kørt dataene gennem en smart algoritme, så de kan skræddersy en creme specielt til dine specifikke udfordringer.

Du tager simpelthen bare deres hudtest LIGE HER, og så bikser de den sammen for dig.

Ja, det er enkelt, og det kan jeg sige, fordi jeg selv har prøvet det for en måneds tid siden, hvorefter jeg har brugt deres produkter lige siden.

Her i artiklen får du mine erfaringer, men lad os lige starte med en video, der banker videnskaben på plads. Ja, der er ikke noget tilfældigt over deres fremgangsmåde, for de har styr på det tekniske.

Vi er alle forskellige

Jeg døjer med meget tør hud. Andre har udfordringer med akne, psoriasis eller noget helt tredje. Derfor er løsningen også lige så forskellig som vores hudproblemer.

Og først skal vi så lige finde ud af, hvad de præcise problemer er.

Jeg tog derfor Nøies hudtest, som ved hjælp af en række spørgsmål indsamler viden om huden. Det er virkelig let, for du skal jo bare svare ærligt. Når det så er gjort, går Nøie i gang med at bearbejde informationerne, som de krydsrefererer med deres database på flere tusinde brugere, og resultatet er unikke hudcremer målrettet mod netop dine hudproblemer.

De har både Face Cream, Face Cleanser og Body & Hand Cream, så hele din krop er dækket ind.

Jeg modtog pakken med produkter allerede dagen efter bestillingen, og jeg har nu brugt dem i en måneds tid.

SE MERE HOS NØIE HER

NØIE Skincare

Hudforbedringsgaranti

Men hvordan virker det så?

I mit konkrete tilfælde kan jeg mærke en klar forbedring. Hvor jeg tidligere har brugt meget fedtede cremer for at sikre nok fugtighed til huden, får jeg her en creme, der faktisk ikke virker særligt fedtet. Men den sørger alligevel for at give masser af fugt til huden. Det er ret fantastisk.

Så kan det da godt være, at produkterne fra Nøie er dyrere end hvad jeg er vant til at bruge, men resultatet er også markant bedre.

De er faktisk så selvsikre, at du får en hudforbedringsgaranti. Ja, de garanterer simpelthen, at du kan mærke en forbedring, og det kan hele 78% af deres brugere efter en måned.

Hvad så hvis det ikke virker?

Så har algoritmen ikke ramt plet – hey, moderne teknik driller jo engang imellem – men bare rolig. Nøie rådgiver dig og finder en ny formel på en creme, som de sender til dig kvit og frit.

Det er god stil, og det er lækkert, at blive taget i hånden af professionelle der kan guide dig gennem junglen af hudprodukter.

SE MERE HOS NØIE HER

NØIE Skincare