HairMaker får ikke dit hår til at vokse – men skjuler tyndt hår og hårtab for en dag.

HairMaker er en serie bestående af tre produkter der afhjælper problemer med tyndt hår. Serien består af bomuldsfibre, et fixeringsmiddel samt en shampoo til at fjerne fibrene med igen.

De små bomuldsfibre er tilsat organisk farve, og findes i flere forskellige farver. Produktet kan anvendes af både mænd og kvinder, der ønsker at skjule enten midlertidig eller permanent hårtab, dække en markant skilning eller give ekstra volumen og tekstur til frisuren. De små bomuldsfibre fæstner sig til de små allerede eksisterende hårstrå samt hovedbunden, så de syner af mere.

HairMaker er et produkt, der hurtigt og nemt kan anvendes hver morgen eller ved særlige lejligheder og lige så nemt vaskes ud igen om aftenen. Først anvendes fibrene, herefter fixeringsspray så fibrene holder hele dagen. De små fibre kan blandes, så du nemt kan opnå den nuance der passer perfekt til din hårfarve. Da bomuldsfibrene er et naturprodukt, er du garanteret, at de ikke irritere din hovedbund eller ændre hårets og hudens egen balance.

Du kan købe Hairmaker hos BEAUTYCOS.dk