Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Når alderstegnene begynder at melde sig, er det ikke alle, der finder sig til rette i det nye udseende. Det kan være, at rynkerne irriterer så tilpas meget, at du længe har gået og overvejet en botox behandling. Hvis det er tilfældet, er du heldigvis landet det helt rette sted. I denne artikel vil vi nemlig gør dig klogere på, hvad botox er, og hvad en botox behandling indebærer.

Derudover vil vi lægge vægt på, at det ikke kun er kvinder, der kan vælge at få botox. Flere og flere mænd vælger også at lægge sig ud med mirakelmidlet, hvad end det drejer sig om at reducere rynker eller få et mere markeret ansigt. Vi håber, at du finder den rette behandlingsform for dig. Rigtig god læselyst.

Botox som rynkebehandling

De fleste kender botox for at være ideel til rynkebehandling. Det skyldes blandt andet, at botox er et giftstof med navnet botulinum toxin type A. Giftstoffet går ind og lammer ansigtsmusklerne, så nerverne ikke længere kan sende beskeder til dem. Det giver efterfølgende en synlig effekt på rynkerne, som reduceres efter tre til fire dage.

Overvejer du selv at få en botox behandling, kan der være mange overvejelser forbundet hertil. Først og fremmest skal du nemlig tage stilling til, om du ønsker botox til bekymringsrynker, øjenbryn, øjne, pande eller andet.

Derudover er det vigtigt at gøre opmærksom på, at botox behandling til mænd også er muligt. Især kosmetiske klinikker i hovedstadsområdet større og større efterspørgsel på botox til mænd. Er du mand, og overvejer du en botox behandling i København, er derfor ingen grund til at holde dig tilbage.

Botox behandling – priser

Det kan være meget varierende, hvad botox behandlinger koster. De kan starte fra 1000 kroner og op afhængig af, hvilken kosmetisk klinik du vælger at ty til. Derudover afhænger prisen også af, hvor du ønsker botox, og hvor mange behandlinger der er brug for. Ønsker du at bevare behandlingens effekt, vil der være behov for, at du gentager behandlingen efter tre til fire måneder.

Før du skal have behandlingen, får du de fleste steder tilbudt en gratis konsultation, hvor du har mulighed for at høre mere om behandlingsformen. Her afgør du desuden i samråd med en sygeplejerske eller speciallæge i klinikken, hvor stor en mængde botox, der er brug for. Det kan være, du ønsker at gøre op med dit gummy smile, kraftige kæbemuskler, render under øjnene eller nedadvendte mundvige. En botox behandling kan være behjælpelig med mange ting.

Hvis du er nervøs for, hvorvidt du får et naturligt udseende efter en botox behandling, er det vigtigt, at du gør klinikken opmærksom på dine ønsker. De fleste steder har dog selv interesse i ikke at overbehandle. Derfor vejleder de dig på en måde, der sikrer, at du stadig bevarer din mimik og dit naturlige udseende efter behandlingen.

Husk, at du altid har mellem ét og to døgns betænkningstid, hvor du har mulighed for at tænke behandlingen igennem efter første konsultation.