Er du træt af sløve og dyre barberblade? Barberskabet har succes med at sælge skarpe barberblade på abonnement til kvalitetsbevidste mænd og kvinder. 

Oprøret imod for dyre barberblade er for alvor ved at tage fart, og det tyder på, at danskerne fremover ønsker at få deres barberblade leveret i postkassen frem for at købe dem i supermarkedet til overpris. Det erfarer Jacob Reimer Olesen og Jesper Damgaard Petersen, der i starten af januar startede virksomheden Barberskabet.dk.

”Siden begyndelsen har flere og flere fået øjnene op for vores abonnementsløsning. Man slipper for at købe nye og dyre barberblade, men får i stedet leveret barberblade af høj kvalitet til en fornuftig pris direkte i sin postkasse,” siger medstifter Jacob Olesen og fortsætter:

”Og så kan man skræddersy sin abonnementsløsning efter sine egne behov, afhængigt af hvor ofte man barbarer sig.”

Mere end 20.000 kunder på 10 måneder

Kundebasen vokser løbende, og består nu af mere end 20.000 personer, der er kommet til i løbet af blot 10 måneder. Det er et væsentlig højere antal, end Jacob Olesen og Jesper Petersen først havde budgetteret med, og det får stifterne til at sætte endnu højere ambitioner for fremtiden.

”Vi havde en målsætning om, at vi skulle nå 5.000 kunder inden for det første halve år. Vi er enormt glade for, at danskerne har taget så godt i mod vores produkt, at vi kunne tredoble vores målsætning. Det er langt over vores forventning, og det får os til at arbejde endnu hårdere på at gøre vores kunder glade og tilfredse,” siger Jesper Petersen.

Både til mænd og kvinder

Helt fra begyndelsen har det være vigtigt for de to iværksættere, at deres produkt henvender sig både til mænd og kvinder. Der er lagt stor vægt på, at barberbladene er unisex og fungerer lige godt til begge køn, da det er vigtigt at ramme bredt.

”Lige nu består vores kunder af 75 procent mænd og 25 procent kvinder. Der kommer løbende flere kvinder til, og det er vi meget glade for, da produktet er målrettet begge køn,” fortæller Jacob Olesen.

Modtag prøvepakken til halv pris

Helt eksklusivt har Mandesager.dk’s læsere mulighed for at prøve Barberskabets prøvepakke til halv pris og uden binding. Den består af et håndtag og 2 skarpe barberblade. Prøvepakken koster normalt 39 kr., men du kan få den til 19,50 kr., når du vælger et af de tre medlemsskaber, som er helt uforpligtende.