Denne artikel er lavet i samarbejde med Australian Bodycare

Hårtab er en naturlig del af det at blive ældre? Eller er det? Der findes nemlig masser af ting, du selv kan gøre for at bekæmpe tidens tegn, og her i artiklen guider vi dig, mens vi også ser nærmere på hele årsagen til, at din hårpragt aftager med tiden.

Vil du undgå høje tindinger? Sådan forebygger du hårtab, før det bliver et problem

Derfor får mænd høje tindinger

Mandlig skaldethed kaldes også for Androgen Alopeci, og i 9 ud af 10 tilfælde skyldes dette hormonelle faktorer og arvelige anlæg. Det betyder, at hvis din far er skaldet, så kan du bide spids på, at det sker for dig.

Men også andre faktorer spiller ind. Dårlig kost og vitaminmangel kan medføre en udtyndning på toppen, og særligt B- og C-vitamin er vigtige medspillere i forhold til at gro et sundt og fyldigt hår.

Så er der stress, hvilket udover at skade dit helbred som helhed ved at skabe hormonel ubalance, kan have en direkte negativ indvirkning på, hvordan dit hår gror. Det er ikke bare, fordi du river dig selv i håret af frustration, men altså fordi du producerer mere af hormonet kortisol og dermed ændrer dig både fysisk og psykisk.

Vil du undgå høje tindinger? Sådan forebygger du hårtab, før det bliver et problem

3 tips til at forebygge hårtab

Det er altid lettere at forebygge end at behandle, og når det kommer til hårtab, er forebyggelsen ikke engang vildt besværlig. Ved hjælp af 3 enkle produkter, som er lige så lette at bruge som shampoo, er du nemlig hurtigt i gang med at forebygge de høje tindinger. Hey, hvis du ikke vedligeholder din bil, ender den jo med at bryde sammen til sidst. Der gælder det samme for håret, og med disse produkter gør du dit hår stærkere.

Australian Bodycare Hair Loss Serum

Hair Loss Serum fra Australian Bodycare indeholder det naturlige aktiv Capilia Longa, som har en klinisk dokumenteret effekt ved hårtab. Hair Loss Serum indeholder også den naturlige Tea Tree Oil, der modvirker bakterier, og sammen med vitaminet Biotin, giver det din hovedbund de bedste betingelser og gør håret tykkere og stærkere.

Vil du undgå høje tindinger? Sådan forebygger du hårtab, før det bliver et problem

Australian Bodycare Hair Loss Wash

Hair Loss Wash fra Australian Bodycare indeholder en unik kombination af 100 % naturlig Capilia Longa og Tea Tree Oil, der arbejder sammen for at skabe de bedste betingelser for dit hår, og det er klinisk bevist, at Capilia Longa har en gavnlig effekt ved hårtab.

Vil du undgå høje tindinger? Sådan forebygger du hårtab, før det bliver et problem

Australian Bodycare Hair Loss Spray

Hair Loss Spray fra Australian Bodycare indeholder de samme aktive ingredienser som deres serum og shampoo, som er med til at modvirke hårtab. Du kan vælge at bruge sprayen, når du har været i bad, men du kan også bruge den i tørt hår, hvilket er smart på de dage, hvor du springer badet over.

Vil du undgå høje tindinger? Sådan forebygger du hårtab, før det bliver et problem

Sådan bruger du produkterne

For at opnå den største effekt, anbefales det, at du bruger de 3 produkter i fællesskab. Altså ikke på én gang, men hvor det passer naturligt ind i din hverdag. Her er det vigtigt at pointere, at de fleste begynder at se resultater ellerede efter 12-20 uger.

Serum: Masserer du hver dag ind i hovedbunden og lader det sidde. Serummet skal ikke vaskes ud igen, og det er ikke nødvendigt at vaske håret, inden du putter serum i. Gør det evt. til en del af din aftenrutine at putte serum i, så de aktive stoffer i serummet, får mulighed for at virke, mens du sover.

Shampoo: Brug shampooen dagligt når du går i bad. Massér forsigtigt shampooen ind i dit våde hår og hovedbund og lad det sidde i 2 til 3 minutter, inden du skyller det ud.

Spray: Kan du bruge efter badet eller i tørt hår.

Vil du undgå høje tindinger? Sådan forebygger du hårtab, før det bliver et problem

3 ting, du bør undgå, hvis du vil bevare din hårpragt

Der er god adfærd, og så er der dårlig adfærd i forhold til at forebygge hårtab. Her er 3 ting, du bør holde ude af dit liv:

Dårlig kost og vitaminmangel

Vitaminer er vigtige for hele din krops helbred, og ved at spise en varieret kost sørger du for, at kroppen fungerer optimalt. Hvis du er usikker på, om du får dækket dit vitaminbehov, kan det være en god idé, at spise vitaminpiller.

Stress

Det er slet ikke godt for noget som helst at være stresset. Og husk nu, at der er stor forskel på at have travlt og være stresset. For at forebygge stress, er det vigtigt, at du har en klar plan i hverdagen, så du bedre kan nå alle de daglige gøremål både i hjemmet og på jobbet. Det kan være vigtigt for din hårpragt, fordi du mindsker udskillelsen af stresshormonet kortisol.

Overdreven brug af hårprodukter

Selvfølgelig ikke hårprodukter ved hårtab, men for eksempel hårvoks og andre stylingprodukter. Hvis du bruger for store mængder af dine hårprodukter kan din hårbund ikke ånde, og det er meget skidt for hårproduktionen.

Vil du undgå høje tindinger? Sådan forebygger du hårtab, før det bliver et problem

Hvorfor vælge produkter ved hårtab fra Australian Bodycare?

Med mere end 30 års erfaring med at udvikle problemløsende hudplejeprodukter, der blandt andet bliver solgt på apoteket og i Matas, har Australian Bodycare stor erfaring og ekspertise i hudpleje.

Den erfaring og ekspertise har de brugt til at udvikle disse 3 nye produkter ved hårtab, der alle er baseret på naturlige aktiver og skræddersyet til dig, der ønsker at forebygge dit hårtab.

Og de står inde for deres produkter, for du får 100% tilfredshedsgaranti på alt, hvad du køber i webshoppen hos Australian Bodycare.


Se andre seje sager om: