Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Et toilet er vel bare et toilet. Langtfra, og det beviser Geberit med deres AquaClean Mera douchetoilet, for det kombinerer schweizisk præcision og kvalitet med et minimalistisk design, der samtidig er læsset med smarte funktioner.

Her i artiklen kigger vi nærmere på det lirede toilet, der ophøjer en tur på tønden fra en ting, der bare skal overstås til et af hverdagens højdepunkter.

Først får du en video med overblikket over de snedige features. Det er da ret blæret, ikke?

SE MERE HOS GEBERIT

En højteknologisk trone med forkælelse

Geberit AquaClean Mera er et såkaldt douchetoilet, hvilket betyder, at der er indbygget bidet. Ja, det kender du sikkert fra Japan, hvor toiletterne ligner indviklede maskiner, men douchetoilettet er faktisk en schweizisk opfindelse, og her har schweiziske Geberit produceret douchetoiletter siden 1978.

Det giver altså 45 års erfaring, så de har bogstaveligt talt styr på lortet. Hey, det er jo et toilet.

Her er det fede så, at AquaClean Mera faktisk ligner et ganske almindeligt væghængt toilet uden dikkedarer, hvor de rene linjer passer perfekt ind i den nordiske stil. Og så er det let at rengøre, hvilket jo også er meget praktisk.

Men i virkeligheden gemmer der sig meget mere bag det stilrene design. Man kan faktisk kalde det toiletternes svar på schweizerkniven.

Douchefunktionen betyder, at der helt automatisk kommer en dyse frem og skyller dig bagi, hvorefter en varmlufttørrer afslutter sagerne. Du behøver altså ikke bruge papir, og hvis du lige tænker over det, så giver det jo pokkers god mening. Vand rengør effektivt. Har du for eksempel nogensinde prøvet at skifte en ble på en baby og tørre efter med tørt toiletpapir? Nej, der skal vådservietter til.

Du slipper også for at diskutere, om brættet skal være nede eller oppe med den automatiske åbning og lukning af toiletlåget, mens der er luftudsugning til at holde lugtgener på et minimum, orienteringslys i en række farver og varme i sædet.

Selvom AquaClean Mera er minimalistisk at se på, er det altså alligevel liret med masser af fede funktioner.

SE MERE HOS GEBERIT

Geberit AquaClean

Tag styringen med din smartphone

Der er mange funktioner at holde styr på, men Geberit har heldigvis gjort det let for alle at bruge AquaClean Mera.

Du får nemlig en nem og overskuelig fjernbetjening, som er lige til at hænge på væggen, og du kan selvfølgelig benytte den med én hånd. Du har jo sikkert mobilen i den anden hånd. Hov, vent lige lidt. Så henter du bare Geberit Home appen, der virker til både iOS og Android, og så behøver du slet ikke fjernbetjeningen, for så kan du styre det hele direkte fra din smartphone.

Vi er jo i 2023, så selvfølgelig er der Bluetooth i toilettet.

Det betyder altså, at du får fuld kontrol over douchefunktionen, tørring, lugtudsugning og meget mere, og du kan desuden lave dine egne personlige indstillinger til toilettet, så alt er præcis, som du foretrækker det. Det er ret smart til toilettet derhjemme, så det hele er gemt, når du skal på toilettet.

Og bare rolig, du kan selvfølgelig også benytte AquaClean Mera som et ganske almindeligt toilet med de gode, gammeldaws funktioner. Her skal du bare vide, at når du først har vænnet dig til de smarte tilføjelser, så bliver de en naturlig del af hverdagen, og du vil nødigt undvære dem igen.

SE MERE HOS GEBERIT

Geberit AquaClean

Hvem er det til?

Det er klart, at det ikke skader at have lidt gadget-blod flydende gennem årerne. Lige så snart der tilføres smarte funktioner, Bluetooth og app-styring til et produkt, så ryger det jo over i kategorien med Smart Home, og det appelerer helt naturligt til de teknisk interesserede. Derfor er det oftest også manden i huset, der tager initiativ til erhvervelsen.

Men Geberit AquaClean Mera er faktisk et oplagt toilet til alle, og hvis du alligevel skal have renoveret badeværelset derhjemme, er det en klar kandidat til din næste trone. Og du kan hurtigt blive forelsket i det, når du først har prøvet en tur, hvilket du kan få hos Geberit ved at booke tid LIGE HER.

Designet sidder jo lige i skabet, og de smarte funktioner er lige præcis sådan noget, der kan fyre lidt luksus ind i hverdagen. Har vi ikke alle sammen fortjent det?

SE MERE HOS GEBERIT

Geberit AquaClean


Se andre seje sager om: ,