De traditionelle kønsroller bliver langsomt udviskede, men der er stadigvæk få ting, kvinder oftest ikke bevæger sig ud i. Der er ikke noget mere uimodståeligt for din kæreste eller kone, end når du skifter et bruserhoved eller et bildæk. Opdagelsen begynder hos Skiftselv.dk.

En af markedets største aktører for reservedele og tilbehør

Det startede alt sammen under en lille gæsteseng, hvor den dengang lille lagerbeholdning blev opbevaret. I dag er virksomheden, Skiftselv.dk, en af de helt store aktører på markedet i Danmark med over fire millioner reservedele på lager. En ulykke kommer sjældent alene, og det kan være svært at finde de helt rigtige erstatninger, når uheldet er ude og tingene går i stykker. Du finder dog let rundt i det store sortiment, hvor det hele er inddelt i forskellige kategorier, der skal gøre det nemmere for dig at finde lige præcis det tilbehør, du leder efter – uanset om det er til hvidevarer, husholdningen, TV’et eller computeren.

Mange penge at spare ved at gøre det selv

Du kender det godt, der er en indre trang efter at gøre det selv, men det handler lige om at give sig selv det sidste skub i den rigtige retning. Når uheldet er ude, vælger de fleste danskere endda at smide køleskabet helt ud i stedet for blot at reparere en lille del. Det kan nemlig være en frustrerende tur ned i den lokale hårde hvidevarer-forhandler, hvor du nemt bliver påduttet en lang række af ekstra services, som du i bund og grund ikke har brug for.

Det forkromede overblik, når du er på jagt efter en helt specifik reservedel, er guld værd. Du finder på siden for reservedele på Skiftselv.dk, et stort udvalg af forskellige små komponenter, som ellers vil være gemt væk på nederste hylde hos din lokale forhandler af hårde hvidevarer. Det er her, hvor du får kontrollen tilbage og dermed sparer mange penge ved ikke at betale for ligegyldigheder. Og der er bestemt også noget at hente på hjemmefronten!

Det er sexet og nemt at gøre det selv

Der findes ikke noget mere uimodståeligt for en kvinde end en mand, der har hænderne i orden og går ivrigt til værks med at fikse både små og store ting. Det er en stor kvalitet at have fikse fingre, som kan ordne sagerne hurtigt og effektivt. Du behøver bestemt ikke at være den helt store gør-det-selv-type, de fleste reservedele giver nemt et indtryk af, hvor de skal monteres, og der er desuden altid stor hjælp at finde på internettet.

Til gavn for dig selv og andre

Selvom internettet er til hjælp, kan det være en uoverskuelig opgave at sætte selv de mindste gør-det-selv-projekter i søen. Lykkefølelsen, når det hele går op i en højere enhed, er dog uvurderlig, og giver bestemt et ekstra skub i den rigtige retning i forhold til selvtilliden. Det er dog bestemt ikke kun til gavn for dig selv, når gør-det-selv-manden lykkedes, og reservedelen bliver sat ordentlig på plads. Det gavner således også i høj grad miljøet, da vi i vores forbrugerbobler er blevet lidt for gode til at smide tingene på lossepladsen i stedet for at yde den lille indsats, der skal til, for selv at løse problemerne. Der er ikke noget at tabe, det handler blot om at smøge ærmerne op og komme i gang!