Foråret er over os, og snart fyldes forsamlingshusene, haverne og selskabslokalerne med nybagte konfirmander, der glubsk skuler over mod det tætpakkede gavebord.

Bare rolig! Vi hjælper naturligvis med inspiration til den perfekte gave til konfirmanden, så din gave huskes og bruges mange år frem i tiden!

Spralla Laser Tag

Krigen er sparket i gang med dette fede lasertag sæt fra Spralla.
I pakken er der fire lasertagrifler samt fire skjolde, der lyser kraftigt rødt og vibrerer, så “offeret” mærker fuldtræfferen!

Køb det her

Polaroid Now Kamera

Tag billeder som far gjorde i 70’erne og 80’erne med dette fantastiske polaroidkamera, der har fået en teknologisk makeover i form af et USB-opladeligt batteri, dobbelteksponeringstilstand og indbygget blitz.

Find det fede retrokamera her

Coca Cola Minikøleskab

Måske er det liiige tidligt nok med kolde bajere til konfirmanden, men drikkevarerne skal ikke desto mindre stadig holdes iskolde, når man sidder på værelset og gamer løs!
Det klarer dette fede minikøleskab fra Coca Cola, der kan rumme 12 dåser, og som selv er designet som en stor Coca Cola dåse. Dette vil uden tvivl få kammeraterne til at dreje hovederne, når de bliver mødt af en halv meter høj coladåse!

Køb det unikke køleskab her

Intex Challenger Kajak

Bliv kongen af søen eller kysten med denne anmelderroste og oppustelige kajak fra Intex, der nemt kan transporteres rundt.
Inkluderet i pakken får du både pumpen samt en aluminiumsåre, som nemt kan skilles ad for opbevaring. Redningsvest er ikke inkluderet, men vi anbefaler man ifører sig en.

Find Intex Challenger kajakken her

Bobby Hero anti-tyveri rygsæk

Tasker nu om dage er ofte tætpakket med elektronik som tablets og bærbare, så det er enormt vigtigt at sikkerheden er i top, så blå mandag ikke bliver til grå mandag.
Bobby Hero rygsækken er ligeledes selv bygget med topmoderne teknologi, som RFID-beskyttelse, skjulte rum og en lynlås, der sidder på rykken – ikke foroven – perfekt til ferien eller hverdagsbrug.

Få fingrene i tasken her