Af Peter Frøkjær – Mandesager.dk

Man skal jo have lidt laster her i livet, og damp er et fedt alternativ til rygning. Det er meget sundere, det stinker ikke og du kan få et hav af forskellige smage til at krydre hele oplevelsen. Og her kommer Fcukin Flava ind i billedet.

Fcukin Flava

Jeg har selv prøvet lidt kræfter med e-cigaretter, men jeg anede ikke, hvor store mulighederne indenfor e-væske var, før vi inviterede Habib fra Fcukin Flava et smut forbi vores kontor, for han havde medbragt en hel goodiebag med udvalget, som han med glæde demonstrerede for gutterne på redaktionen. Og er du gal, der er noget for enhver smag.

Fcukin Flava har faktisk hele 34 forskellige dampklare smage fordelt over fem forskellige serier fra den ekstravagante Godzilla Juice til hverdagsdampen ADV Series – det står for All Day Vape – og det betyder i virkeligheden, at du kan eksperimentere lige så tosset du vil, mens du også kan mikse på kryds og tværs og for eksempel tilføre et skud af den e-væske, du bruger i forvejen.

Personligt er jeg ikke så vild med de kraftige smage som for eksempel Godzilla Juice The Jackass, der er en sød blanding af æbler, ananas, mango og banan, mens den mildere Philippine Mango fra ADV Series sidder lige i skabet med frugt og cooling. Den smager faktisk mega godt. Og det er lige præcis det fede med de her e-væsker, for hvis du er til damp, vil du altid kunne finde en smag der passer lige til dig – Tjek udvalget hos Fcukin Flava her.

BONUS-INFO

Så er der lige det der med navnet. Det er jo ret ligepå og hårdt, og der er en sjov historie bag det. Da grundlæggeren i sin tid sendte en ansat i banken for at oprette en firmakonto, havde han faktisk ikke engang et navn til virksomheden. Men det skulle den ansatte bruge, så han ringede til grundlæggeren. Og han skulle bruge det nu. Men grundlæggeren var blank, så efter lidt tid kom han bare frem til, at det handlede om smag, og derfor fortalte han, at det bare hed Fuckin Flava. Den ansatte flyttede så lige rundt på to bogstaver til firmakontoen, og navnet har hængt ved lige siden. Fcukin Flava.