Denne artikel indeholder sponsorerede links

Er du manden der har alt? Svaret er nej, for du ejer næppe alt vi vil præsentere dig for her. Gadgets kan gøre hverdagen både nemmere og sjovere, og vi har her samlet forskellige elektroniske gadgets der består af udstyr og gear til både alvor og hobby. Som en lille bonus, får du til sidst inspiration til hvordan du nemmere og billigere kan få fingrene i de fede produkter. 

Få styr på din bolig

Har du tit mange boble i luften og kunne godt bruge en ekstra hjælper derhjemme? Google Nest Hub er din nye bedste ven bestående af en skærm. Med skærmen kan du styre dit smart home, da den fungerer som en stemmeaktiveret hjælper. Og det stopper ikke her. Du kan købe flere elektroniske enheder, der kan kobles til Google Nest Hub. En video-dørklokke kan eksempelvis fortælle og vise, hvem der er på dit dørtrin. Eller du kan håndtere røgalarmerne direkte fra din smartphone med en smart røgalarm. Med andre ord, kan du have helt tjek på boligen uafhængig af om du er hjemme eller ej. 

Hurtig på farten

Sidder du ofte og bander over trafikken? Og er du træt af at bade i sved når du endelig når frem på cykel? Et el-løbehjul kan få dig fra A til B hurtigt, nemt og svedfri. Det er både et praktisk og sjovt køretøj, til dig der gerne vil ud ad døren og afsted. Det kan nemlig foldes sammen og medbringes overalt. Hvis du ofte er lidt for hurtig på farten og har en travl hverdag, er der også en anden fed gadget der vil passe dig. For du har sikker ofte oplevet ikke at kunne finde din pung, høretelefoner, oplader, smartphone eller andet. Og det er selvfølgelig altid væk, når du har mest brug for det. Med en Tile Sticker kan du ved at sætte en lille enhed på smartphonen nemt spore den, når den er væk. Du kan også bruge det på cyklen, hvis du altså stadig ikke er overbevist om el-løbehjulet. På den måde kan du spore cyklen ved et eventuelt tyveri. 

De rigtig sjove

En elektronisk gadget, der ikke er til at komme udenom i 2020 er dronen. En drone kan anvendes som et legetøj, men kan også være praktisk til at tage større selfies eller se fuglereden på taget. Der findes mange forskellige droner til både nybegyndere og erfarne. Hvis du ikke allerede ejer en, så burde du også kraftigt overveje en robotplæneklipper til haven. Du sparer tid, og har samtidig en god grund til at anskaffe en af de fede minigarager til robotten. En sidste fed elektronisk gadget du bør overveje er en projekter i lommestørrelse. Denne er særligt fed hen over sommeren, hvor en hverdag hurtigt kan gøre speciel ved at holde sit eget outdoor bio-event.

Har du købt dig fattig i gadgets?

Elektroniske gadgets kan hurtigt blive dyre. Har du problemer med at have penge til dem, eller bliver kæresten irriteret over, at du bruger så mange penge på gadgets? Forbruget kan hurtigt stige i husstanden, og måske har du taget forskellige forbrugslån til forskellige gadgets. Bare rolig, der findes en løsning. Du kan nemlig samle dine lån og derved spare penge. Så kan der hurtigt blive råd til flere gadgets, der kan gøre din hverdag både nemmere og sjovere.

Grunden til at elektroniske enheder og gadgets hurtigt kan blive en dyr affære, er at der ofte kommer nyere versioner og udgaver, som du selvfølgelig skal eje. Heldigvis er der flere elektronikbutikker der gerne indgår i en byttehandel. Hos Elgiganten kan du nemt bytte din gamle elektroniske enhed og få rabat på dit næste køb. Samtidig med at skåne miljøet, får du nemt skiftet din gamle enhed ud med en nyere udgave. 

Der er ikke langt fra drøm til virkelighed. Din samling af elektroniske gadgets kan nemt og billigt blive større – god fornøjelse!