Det er lige meget, om det er friluftsliv eller arbejde, der får dig ud i naturen, for du ønsker alligevel ikke at være helt afskåret fra omverdenen. Computeren, kameraet, telefonen og en hel masse andet grej kræver strøm, og det kan være svært at holde liv i det hele, når du ikke har adgang til en stikkontakt. Der vil EcoFlow River redde dig: denne ekstremt kraftfulde strømstation lader dig oplade alt på én gang!

EcoFlow River er let og nem at have med og har en kapacitet på hele 114.000 mAh. Det rækker til for eksempel at oplade din bærebare op til 9 gange eller til mere end 30 opladninger af din smartphone! Perfekt at tage med på campingturen, bilferien og andre lejligheder, hvor du vil kunne bruge dine elskede ting uhindret på trods af, at du er på farten.

Powerstationen har i alt 11 udtag, blandt andet USB 2.0, USB-C og DC-porte, og udtagene kan bruges samtidig, uden at effekten aftager. Batteriet i EcoFlow River oplades enten via stikkontakten eller via bilens 12V-udtag. River holder ladningen i mindst et år og fungerer derfor enormt godt som reservebatteri, der kan tages frem, hvis der bliver strømafbrydelse.

EcoFlow River Portable Power Station

Se andre seje sager om: , ,