Her skal man lige træde varsomt. Vi har nemlig ikke selv testet produktet endnu, men her på redaktionen er vi helt ærligt ved at være godt tyndhårede, så det skal da helt sikkert have et forsøg. Det værste der kan ske er jo, at det ikke virker. Det får dig jo nok ikke til at miste mere hår.

Nå, tilbage til sagen. Danske HairLust vil bremse dit hårtab med vingummi, og produktet der skal gøre det hedder Hair Gummies. Der er tale om et kosttilskud i vingummiform, som altså forsyner dig med vitaminer og mineraler, der skulle være med til at få gang i hårpragten, og du spiser dem på præcis samme måde, som du vil hapse fredagsslikket. Du skal altså hverken sluge piller eller smøre noget i håret. Det er ret let.

Men vi bliver som sagt nødt til at teste lidt mere, før vi kan sige noget om effekten. Det virker jo næsten for godt til at være sandt, men hvis man aldrig tager en chance, bliver man aldrig overrasket. Nu er du i hvert fald informeret om, at der findes et dansk firma derude, som laver hår-vingummi.

Danske HairLust vil bremse dit hårtab med vingummi

Se andre seje sager om: ,