Når du rykker på eventyr i det fri, gælder det om ikke at slæbe på alt for mange kilo, men du vil jo stadig gerne have lidt luksus med på turen.

Her sørger danske Sitpack for, at du kan sidde godt med deres geniale campingstol, som er lige til at folde sammen, så den nærmest ikke fylder noget. Og så vejer den kun 1,45 kilo.

Det er ret genialt, og derfor har de også kæmpe succes med campingstolen på crowdfundingtjenesten Kickstarter, hvor du lige nu kan bestille campingstolen med ekstra rabat. Det har over 14.000 backers allerede gjort.

Her i artiklen kigger vi nærmere på, hvorfor Sitpack Campster 2 er så populær.

KØB SITPACK CAMPSTER 2 HER

Solid stol på 5 sekunder

En del af hypen omkring Campster 2 skyldes det smarte og ekstra solide design. Det nytter jo ikke noget med en ustabil siddeplads, og her sørger campingstolen for at tage sig godt af din bagdel takket være en stærk opbygning med et fundament af aluminium og en overdel af Rip-stop.

Det betyder altså, at den sagtens kan holde til mandfolk på helt op til 120 kilo. Ret godt klaret af sådan en klejn fætter på 1,45 kilo.

Og så er der samtidig en række ekstraudstyr, som du kan tilkøbe til at gøre det hele endnu mere snedigt. Der er for eksempel en sædevarmer, en holder til drikkedunken og karabinhager til dit habengut.

Det er alt sammen meget godt, for det er en fremragende stol. Men det ekstra snedige er det smarte design.

Den er nemlig sammenklappelig, så du kan forvandle den kompakte beholder til en fuldt funktionsdygtig stol på kun 5 sekunder, og det er enkelt og let at gå til, så du ikke skal bøvle dig gennem opsætningen. Her medfølger der selvfølgelig en lille taske til at opbevare campingstolen, og du kan sætte fire af slagsen sammen, så du også har siddepladser til gutterne.

Det er faktisk den ultimative campingstol, så det er meget forståeligt, at Sitpack har så stor succes på Kickstarter. Men du skal skynde dig, hvis du vil have den specielle introduktionspris, for kampagne slutter snart.

KØB SITPACK CAMPSTER 2 HER

Sitpack Campster 2