Der er ingen tvivl om, at Biotin (Vitamin B7) er en af de mest anerkendte vitaminer til at fremme en hurtigere hårvækst og håndtering af hårtab. Det er rost og anbefalet blandt skønhedseksperter, ernæringseksperter og bakkes ligeledes op af mange undersøgelser fra hele verden.

Biotin mod hårtab, men…
Ligesom de andre B-vitaminer deltager biotin i et stort antal af fysiologiske og biologiske processer i kroppen og spiller en helt central rolle i cellevækst og proteinsyntese. På grund af biotins dybe effekt på kroppens produktion af protein hjælper det med at styrke håret, fremme hårets væksthastighed og genoprette teksturen i håret.

Men biotin er ikke en universel løsning til håndtering af hårtab. Derfor anbefales det at kombinere biotin med andre vigtige næringsstoffer og visse aminosyrer, vitaminer og mineraler mod hårtab, for at få det bedst mulige resultat. De synergistiske ingredienser af næringsstoffer og vitaminer i HairLust™ er doseret i perfekte proportioner således, at ingredienserne fungerer bedst muligt sammen og ikke mod hinanden.

HairLust™ kosttilskud til håret
HairLust er udviklet til at håndtere hårtab fra flere vinkler og årsager. I fællesskab med erfarne forskere fra England har man udarbejdet den bedst mulige dosering af næringsstoffer mod hårtab baseret på den seneste videnskab. Biotin er kun én af mange aktive komponenter i HairLust™, som også indeholder andre dokumenterede vitaminer til håret, der alle har vist effekt ved at understøtte og opretholde et sundt hår. Heriblandt zink, selen, niacin og visse aminosyrer.

HairLust er prisnomineret af magasinet Costume for deres produkter til håret og kan købes her.

Hvordan virker det?

HairLust indeholder 60 kapsler, som svarer til en måneds brug. Du skal blot tage 1-2 kapsler om dagen for opnå de ønskede resultater. Det anbefales at tage kosttilskuddet i 3 måneder for optimal effekt.