Jaja, det er bedre, at det er for stort end for småt. Det kan vi hurtigt blive enige om, men det bedste er vel, hvis et kondom passer perfekt?

Derfor er det også en god idé at være ærlig med sig selv omkring størrelsen på ens javertus, for hvis du ikke er velsignet med kæmpe proportioner, giver det ikke nogen mening at række ud efter en pakke XXL-kondomer. Og gørrelsen er jo som bekendt vigtigere end størrelsen.

Men nu er der hjælp at hente til dem der stod bagerst i køen, da der blev uddelt penislængde, for verdens mindste kondom er nu på markedet.

LÆS OGSÅ: Penisforlænger giver op til 5 cm. ekstra længde til din bedste ven

Det er virksomheden TheyFit, som tilbyder løsningen.

Deres forretning går faktisk ud på at customize kondomer, så du kan få beskyttelse der passer, og på deres hjemmeside kan du selv indtaste både længde og omkreds for at få et perfekt match. Eller du kan bestille et kit til at måle præcist efter.

Et almindeligt kondom måler sådan cirkus 18 centimeter i længden, men TheyFit tilbyder nu helt ned til 7,8 centimeter – ja, her skal vi lige have decimaler med. Det burde være nok til at dække selv de mindste behov, for hvis du har brug for noget mindre, er der altså ikke andre løsninger.

Skulle du være så heldig at befinde dig i den anden ende af skalaen, findes der selvfølgelig også noget til dig.