Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Du er muligvis lidt afskrækket fra at springe på det smarte hjem. Der er jo en del smarte muligheder, men det er også en kringlet øvelse at balancere med al den teknologi.

Løsningen kommer fra danske Anyware Solutions, for de har udviklet en smart lampefatning, der beskytter dit hjem med intelligente og enkle funktioner, så alle kan være med. Det giver mulighed for bekymringsfri Remote Monitoring, og det er lige til at gå til.

Du sætter bare den kompakte enhed i din lampefatning, og så får du besked i appen, hvis der er indbrud, fugtskader, brand eller andre ubehageligheder på spil. Det er set-and-forget, og du behøver ikke hele tiden tjekke systemet, for det kører helt af sig selv.

Her i artiklen kigger vi nærmere på det geniale produkt, som du lige nu kan erhverve dig med et eksklusivt Mandesager-tilbud både med og uden abonnement.

SE TILBUDDET HER

Simpelt at installere

Selve opsætningen af Anyware Solutions er så let, at selv den mest teknologi-forskrækkede kan være med.

Du tager simpelthen bare smart adapteren og skruer den i din lampefatning, hvorefter du skruer din pære i smart adapteren. Her skal du så lige være opmærksom på, at din lampe skal være udstyret med en E27 fatning, mens din pære skal være en LED-pære med E14 fatning.

Så tænder du for lampen og rykker over på smartphone-appen, hvor du fuldfører opsætningen. Smart adapteren kobler sig nemlig direkte på din router uden brug af en kontrolboks, så du let og elegant kan holde øje med din bolig uanset hvor du er med Remote Monitoring.

Og bare rolig. Mange har prøvet at ramme tech-muren med smart home, når de skal i gang med opsætningen på appen, men sådan er det ikke med Anyware Solutions. Appen er virkelig simpel, og den tager dig trygt i hånden gennem den korte proces.

Så er du i gang og klar til kaste dig ud i de intelligente funktioner.

SE MERE HOS ANYWARE SOLUTIONS

Danske Anyware Solutions beskytter dit hjem uden bøvl

Simpelt at bruge

Her kan du igen tage det stille og roligt, for selvom Anyware Solutions byder på flere smarte muligheder, er det lige ud ad landevejen.

Smart adapteren indeholder nemlig flere sensorer, som måler temperatur, luftfugtighed og lyd/aktivitet i rummet, og den indsamlede data kan du følge i appen, hvor du også har mulighed for indstille automatisk overvågning af sensorerne og styring af lyset i hjemmet.

Ja okay, nu blev det alligevel lidt kringlet, men det eneste du behøver at vide er, at du får det hele serveret på en enkel og overskuelig måde i appen. Her får du selvfølgelig adgang til en hel del funktionalitet, men der er også en række såkaldte “scenes”, som er forudbestemte funktioner der er lige til at tænde eller slukke.

SE MERE HOS ANYWARE SOLUTIONS

Danske Anyware Solutions beskytter dit hjem uden bøvl

I praksis betyder det, at du med Anyware Solutions beskytter dit hjem uden bøvl.

Du kan for eksempel forebygge indbrud,  fordi appen tænder og slukker lyset på vilkårlige tidspunkter, så det ser ud til, at der er nogen hjemme, selvom du er på ferie. Eller i sommerhuset, når du ikke er på ferie.

Så er der andre lys-funktioner som tidsstyring og automatisk tænding af lyset, når du træder ind, mens du også automatisk kan slukke lyset i børneværelset, når ungerne sover. Ja, det er ret smart.

I forhold til sikkerhed, så sørger den også for at alarmere dig ved indbrud, fugtskader, brand eller andre trælse ting, og det er jo lige præcis sådan noget, der kan forekomme i sommerhuset uden din viden. Med den her smarte fætter får du besked, hvis noget skulle være galt, og det giver en god ro, for intet nyt er godt nyt.

Hvis du så alligevel lyster, er der masser af mulighed for andre funktioner, som kan gøre dit liv lettere, og det er selvfølgelig alt sammen meget rart.

Men det specielle ved Anyware Solutions er, at du får en virkelig simpel smart-løsning, der er helt gemt væk i din lampe, hvor der er fokus på essentielle sikkerhedsfunktioner.

Det er lige præcis sådan en løsning, der er helt genial til dig, der tøver med at gå i gang med et smart home, men alligevel har behov for lidt ekstra sikkerhed.

Og så er det jo bare ekstra fedt, at du kommer i gang med Mandesager-tilbuddet på en Anyware Startpakke. Den indeholder 2 stk. Smart Adaptere med indbrudsforebyggelse og indeklimamonitorering, grafer med temperatur-, fugt- og lyd/støj-målinger og intet abonnement.

SE TILBUDDET HER

Danske Anyware Solutions beskytter dit hjem uden bøvl