Dette er en reklame lavet i samarbejde med ALDI

Det rigtige værktøj til den rigtige opgave. Den rigtige værkstedsvogn til det rigtige værktøj. Og ALDI sælger den sejeste værkstedsvogn til kun 999 kroner, som de lige har smidt i deres nyeste tilbudsavis, og du kan tjekke den ud ved at trykke lige her.

ALDI sælger den sejeste værkstedsvogn til kun 999 kroner

Kram for skillingerne

Nogle gange får du bare mega meget værdi for pengene, og det er lige præcis tilfældet her. Værkstedsvognen fra ALDI er lavet af stærkt metal, så den kan holde til alle de tæsk, der hører med til et hårdt arbejdsliv, og med en maksimal belastning på 150 kilo, skal du ikke være bange for at læsse på, for den tager bare imod, mens der selvfølgelig er en stor aflægningsflade med inddeling til småtterier som skruer, rawplugs eller hvad du nu lige har brug for.

Du får desuden seks skuffer, der selvfølgelig kan aflåses for at forhindre pilfingre i at rode med organiseringen, og skufferne er udstyret med PVC-måtter for at forhindre det hele i at skøjte rundt, mens der desuden er letløbende mekanik til at sikre hurtig adgang.

ALDI sælger den sejeste værkstedsvogn til kun 999 kroner

Styr på stumperne

Hele pointen i at have en værkstedsvogn er jo at sørge for, at du hurtigt kan finde det rette værktøj, og her er værkstedsvognen fra ALDI udstyret med en snedig detalje. En udtrækssikring der sørger for, at du kun kan åbne én skuffe ad gangen. Det er måske elementært for de fleste, at du sørger for at lægge værktøjet tilbage på sin rette plads, når du er færdig med at bruge det, men på denne måde bliver du hjulpet på rette vej, fordi du simpelthen ikke kan åbne samtlige skuffer på én gang og rode rundt.

Hey, det handler om at respektere værktøjet, og det gør du ved at have styr på stumperne.

ALDI Værktøjskasse

Ikke bare til værktøj

Det kan da godt være, at der er tale om en værkstedsvogn, men det er ikke kun på værkstedet den er ret praktisk. Hvad med slyngelstuen eller kontoret? Her på kontoret har vi for eksempel smidt vores værktøj i skabet – helt ærligt, så har vi ikke så meget af det – men vi har til gengæld en dartskive og en masse sprut, så vi bruger den som en kombineret barvogn og opbevaringsplads til dartpile og ekstra udstyr. Her er det genialt, at den hurtigt kan trille rundt og servicere de hårdtarbejde medarbejdere med våde varer.

Når du opsummerer det stærke design og smarte funktioner, så er resultatet altså en usædvanligt sej vogn til meget få penge. Vi er virkelig overraskede over kvaliteten – på den fede måde.


Se andre seje sager om: , ,