Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Yessir, Nytårsaften nærmer sig med hastige skridt, og hvis du er på jagt efter et ordentligt knald til at afslutte året, er Aalborg Fyrværkerifabrik leveringsdygtige.

De specialiserer sig nemlig i kvalitets fyrværkeri, så du undgår fusere, og med over 50 nyheder i sortimentet til årets festligste begivenhed, er du godt dækket ind til at få den perfekte Nytårsaften – i hvert fald når det kommer til fyrværkeri.

Her i artiklen kigger vi nærmere på mulighederne med Aalborg Fyrværkerifabrik, og du kan finde din nærmeste forhandler LIGE HER. Ja, de dækker hele Danmark.

Vi starter festen med en Nytårstale, der får dig i stemning.

Blæret batteri med fuld WOW-effekt

Et batteri plejer at være den sikre vej til masser af farver og knald, og Aalborg Fyrværkerifabrik er klar med et fedt et af slagsen.

Deres nye Japan Yuga batteri med 64 skud leverer nemlig varen, og du skal bare tænde lunten, så er der fyrværkerishow. Det skal da nok skabe lidt misundelse hos naboerne.

Du kan selv se, hvad der venter i videoen herunder, og batteriet finder du LIGE HER.

Masser af gode knaldtilbud

Det er selvfølgelig oplagt at have et kæmpe batteri til at give den maks gas, når klokken runder midnat, men Aalborg Fyrværkerifabrik har faktisk det hele, så du kan få alt dit nytårsskyts samme sted.

Det er faktisk kun fantasien der sætter grænser. Og for at gøre det hele lettere, er der endda også masser af komplette pakker på tilbud med batterier, raketter, bomberør og fontæner til farmand, mens ungerne kan få en stærk Juniorpakke.

Endda med gode rabatter, og det kan vi jo godt lide.

Med Aalborg Fyrværkerifabrik kan du altså gå all in med fedt fyrværkeri Nytårsaften. Men husk nu at passe godt på hinanden. Fyrværkeri er flot og festligt, men det skal behandles med respekt.

SE NÆRMESTE FORHANDLER HER

Få den perfekte Nytårsaften med Aalborg Fyrværkerifabrik


Se andre seje sager om: ,