Vi runder snart søndag den 8. maj, hvor alle de skønne mødre og koner ofte modtager vores taknemmelighed gennem blomster, morgenmad på sengen eller noget helt tredje.

Men hvad skal hun mon have i år? Vi har håndplukket fem gaver i forskellige prisklasser, som passer til madøret, hygge- og kaffeelskeren, og meget mere!

Snug Rug

Hyggen er for alvor sikret med et Snug Rug, der med sine indbyggede ærmer er helt perfekt til en hyggelig aften med en bog eller foran flimmerkassen. Fås i 9 forskellige farver.

Find dem her.

Sekvens Petite “Nordsø”

Giv din mor eller kone en gave, som udstråler kvalitet og ægte dansk design. Sekvens Petite-uret fra Henry Archer står skarpt med safirkrystal, en rem i italiensk narvlæder som fås i forskellige farver og en tilpas 32 mm diameter urkasse omkredset i rustfrit design.

Det sikre gavehit kan købes her.

OBH Nordica ‘Versatile’ Multi cooker

Få steder er bedre end en plads ved mors middagsbord, men der er intet galt i at gøre livet lettere under madlavningen, og med Versatile multicooker fra OBH Nordica, er kokkerering blevet markant nemmere.

Find den hos Proshop.

Whittard Coffees of the World gaveæske

Gaven til kaffeelskeren, der vil mere end blot dække trangen til koffein. I æsken finder du ni forskellige slags kaffe med forskellige ristningsgrader. Et smagseventyr uden lige fra de tropiske bønner til de mørkristede Monsoon Malabar.

Få kaffeæsken her.

Kay Bojesen abe i mellemstørrelse

Denne velkendte figur gør enhver indretningsarkitekt på hobbyplan lykkelig. Den 28 cm. høje træabe fra Kay Bojesen kan både hænge fra møblerne eller blot sidde på hylden og udstråler kvalitet og prangende dansk trædrejeri.

Køb den her.