Nå, så du har fedtet om den varme 3D-grød i et stykke tid og ikke helt fået kastet dig ind i kampen. Så er det her et godt sted at starte, for 3D-printeren Creality CR-10S Pro gør dine drømme til virkelighed uden at tømme dine lommer. Men du får stadig alle de fede muligheder for at skabe dine egne værker, og du kan endda opgradere den med endnu bedre specs, når du begynder at blive bedre til hele 3D-processen.

Creality CR-10S Pro koster 4.999 kroner hos 3DStore.dk lige HER.

Her i videoen kan du se en udpakning og opsætning af 3D-printeren. Det er jo ligetil.

De fede 3D-funktioner

Med Creality CR-10S Pro får du et arbejdsområde på 30 x 30 x 40 centimeter at arbejde med, og det er mere end rigeligt til at brygge fede sager sammen. Selve arbejdet er en fornøjelse med en touchskærm, automatisk genoptagelse af printningen ved strømafbrydelse, automatisk justering af printfladen, dobbelt filament fremføringshjul, indbygget filamentsensor og hurtig opstart på 5 minutter, så du let og elegant er godt kørende.

Det betyder i praksis, at det er en 3D-printer der er let at gå til. Ja, man kan jo kalde det en begynder-printer. Det er meget fedt, for vi skal jo alle starte et sted, og her får du en række snedige funktioner, der er med til at give et kompliceret resultat uden en kompliceret proces.

Du skal altså bare fintune fantasien og så ellers lade 3D-printeren sørge for resten.

3D-printeren Creality CR-10S Pro gør dine drømme til virkelighed


Se andre seje sager om: , , ,