Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Der findes printere som kan producere almindelige 2D prints, herunder dokumenter og billeder på et fladt papirark. Men når det kommer til 3D print, så er det en helt anden type print der er tale om. 3D printere, kan nemlig opbygge objekter i lag således, at man kan skabe tredimensionelle kreationer. Læs med her. 

Det er ganske vist ikke hvermands eje, at der står en 3D printer derhjemme, for disse er skabt til blandt andet privatpersoner og virksomheder, der har behov for at printe objekter. 3D printere. kan via lag-på-lag teknologi og bestemte materialer, printe og skabe eksempelvis kunst, prototyper, legetøj, udstyr og meget andet. Til eksempelvis virksomheder, er disse typer prints enormt relevante, når der eksempelvis skal designes nye produkter, som skal præsenteres. 

Hvem forhandler 3D printere?

Hvis du er interesseret i at vide mere omkring 3D printere, udstyr og funktioner, så kan du finde en forhandler herhjemme. Find alt i 3d print hos 3DEksperten via linket, hvor du kan læse mere om flere typer maskiner, materialer og reservedele. Det er endvidere også muligt at få 3D Eksperten til at lave dine print services i 3D. Via deres hjemmeside, kan du nemt lave en bestilling med ønsker og behov og få dine projekter printet for dig. 

Kend filamenterne til 3D prints

Filamenterne i 3D prints findes i mange varianter, herunder plastik og gummi, samt flere. Hos 3D Eksperten, kan der blandt andet vælges ‘PLA’, som er det mest populære 3D filament. Materialet er lavet af både sukkerrør og majsstivelse, hvilket også gør at materialet er nedbrydeligt. Dog er dette materialet ikke så holdbart,  som andre. Andre filamenter såsom ‘ABS’/’ABA’, er en langt mere holdbar plast, som er værd at overveje. På 3D Ekspertens hjemmeside, kan du læse meget mere omkring filamenterne og deres fordele/ulemper. 

Mange farvemuligheder indenfor 3D print

I forhold til 3D print hos denne forhandler, er man ikke begrænset i forhold til farver. Det betyder derfor, at der kan vælges et stort udvalg af farverige filamenter, som passer til individuelle projekter, behov og ønsker. Farverne spiller en stor rolle i 3D kreationerne, f.eks. i forhold til kunst eller andet. 

Har du brug for vejledning?

Hvis du er interesseret i at høre mere om 3D prints eller har spørgsmål, så sidder 3D Eksperten klar til at hjælp og rådgive dig. Du kan finde deres kontaktoplysninger via hjemmesiden, samt alt relevant information omkring deres varer.