Den søde juletid nærmer sig, men med jul kommer også gaveræs. For nogle medfører gaveræs måske både stress og frustrationer. Det kan være svært at finde de rette gaver. Ofte vil man gerne give noget særligt, og specielt hvis gaven er til en, som man holder meget af. Måske din mand eller kæreste sågar? Man hører rigtig ofte sætningen ”Jeg ønsker mig ingenting” eller ”Jeg mangler ingenting”. Så hvordan finder man på gaven til manden, som intet ønsker sig eller manden, der har alt?

Nedenfor ses tre forskellige bud på gaven til manden som har alt. Tre fede gadgets som kan være bud på nogle gaver, der er lidt anderledes og lidt ud over det sædvanlige.

Den ekstravagante kaffemaskine

Er manden, der har alt en rigtig kaffenyder, kan han eksempelvis forkæles med en luksuriøs kaffemaskine. Er man til ordentlig og god kaffe, kræver det en ordenlig og rigtig god kaffemaskine. Der er mange gode bud på markedet, og muligheder for forskellige kaffemaskiner i forskellige prisklasser. Dog kan man være opmærksom på, at kvalitet og pris ofte hænger sammen. Forkæl manden, der har alt med en ekstravagant kaffemaskine, så han uden at skulle forlade hjemmet kan nyde en lækker kop kaffe og samtidig få en ekstra fed gadget til at pryde i hjemmet.

Sød musik i mandens ører

Ofte lyder bare snakken om nyt elektronik, som sød musik i en hver mands ører. Med en lækker højtaler kan du forkæle både ørerne og øjnene. I dag laves højtalere i alle mulige forskellige designs, farver og former. Der er højtaler til en hver smag – store som små og med mange forskellige funktioner. Alt efter hvor mange lækre funktioner manden skal forkæles med, er der muligheder for alle. En god højtaler er den perfekte gave til manden, der sætter pris på at fylde sine omgivelser med god og rummelig lyd.

Gadget tid

En gadget der ofte vil falde i mandens smag er et ur. Rigtig mange mænd går faktisk ret meget op i ure, og uret kan være med til at sige meget om mandens stil og smag. Med minimalistiske ure med simple designs kan man udtrykke en fed stil blot ved at bære det på sin arm. Simpelhed og lækre materialer er ofte nok, og man behøver ikke nødvendigvis at gå ud og bruge flere tusinde på et ur, for at stille den gadget-tossede mand tilfreds. Der findes lækre og stilrene ure i mange forskellige prisklasser. Et ur kan lige såvel som smykker være en meget personlig gave, og der vil ofte ligge en grund bag valget af netop dette ur, som manden kan sætte pris på.

Er budgettet stramt?

Hvis kontoen gløder i den dyre juletid, er der heldigvis hjælp at hente. Julen er dyr, og der bruges mange penge på både mad, hygge og gaver. Har du brug for en livredder til kontoen, frygt ikke – hjælpen er nær. Du kan låne pengene og tilbagebetale, når juleræset har lagt sig. Nyd julen uden bekymringer for, hvordan kontoen ser ud – lån penge nu.

Se andre seje sager om: