Indrømmet, jeg har selv to små drenge på 3 og 4 år, og vi har da holdt det meste af et helt fly vågent på turen fra København til Bangkok. Men sådan er det bare. Eller er det? Der er nemlig en metode til at få flyveturen til at glide lidt glattere for alle passagerer – især dem, der rejser uden børn. Nu indfører et flyselskab nemlig et system, så du undgår at sidde tæt på larmende børn.

Og løsningen er lige så simpel, som den er genial. Når du bestiller din billet på nettet, kan du nemlig se ledige pladser, og du kan desuden se, hvilke pladser der optaget af børn. På den måde kan du så vælge de ledige pladser, der befinder sig længst væk fra de larmende unger.

Det er Japan Airlines, der indfører systemet i første omgang, men vi håber da, at det smitter af på resten af flyselskaberne. Børn skal jo også have lov til at komme med flyveren, og så kan vi lige så godt fordele folk, så turen glider lidt glattere.

Det er faktisk også fedt for os med små børn, for det er altså ikke særligt rart at blive nedstirret af bitre folk, der slet ikke kan forstå, hvorfor ungerne ikke bare kan være stille.


Se andre seje sager om: