Denne artikel er lavet i samarbejde med Eovendo

Jeps, der er fuld skrald på de vilde Black Friday tilbud, som faktisk gælder hele ugen og derfor allerede nu er i fuld gang.

Derfor er de også i gavehumør hos Bodystore.dk, hvor du lige nu spare 50% på det stort udvalg af kosttilskud, mens der også er kæmpe rabatter på træningstøj og udstyr. Yessir, så er det måske en god idé at komme i gang med træningen allerede nu, eller bare være godt forberedt på at gå amok i januar, når alt julefedtet skal væk.

Som en ekstra bonus kan du udover de stærke tilbud også få cashback ved at tilmelde dig hos danmarks største cashback-site, Eovendo, LIGE HER. – Hey, en krone sparet er en krone tjent. Men hvad er cashback? Det får du forklaret herunder.

Black Friday: Bodystore.dk giver halv pris på kosttilskud - og der er forhøjet cashback fra Eovendo

Hvad er Cashback?

Du har lige spottet et lækkert produkt på hjemmesiden hos Bodystore.dk, så dem smider du i kurven, betaler og afventer nu pakken i posten. Men hvad nu, hvis du oveni hatten kan få en håndfuld penge sat direkte ind på din konto? Det kan du med den danske online-tjeneste Eovendo, for det er danmarks største cashbacksite. Nu tænker du måske: “Jamen, hvad er det der cashback nu for noget?” Jamen, det er meget simpelt, og forklaringen får du her.

Cashback går i al sin simple genialitet ud på, at Eovendo har lavet aftaler med mere end 350 forskellige onlineshops, der alle gerne vil have dig til at handle hos dem. Det er de villige til at betale for. De betaler derfor provision til Eovendo, som herefter deler den med dig. Se, det er en vaskeægte win-win.

SE UDVALGET AF WEBSHOPS HOS EOVENDO

Du opretter dig simpelt og elegant som bruger hos Eovendo, og så kan du sammen med 350.000 andre brugere få cashback. Herefter handler du på nettet, præcis som du plejer. Hver gang du så køber et produkt i en webshop, der også har en Eovendo aftale, får du sat penge ind på kontoen. Det betyder altså, at du i sidste ende får penge tilbage, når du køber en vare. Sådan en idé kan vi godt lide, og det bliver faktisk lynhurtigt en del af dine naturlige shopping-vaner.

Genial dansk online-tjeneste giver dig penge, når du handler på nettet

400 anerkendte mærker er med

Superdry, Puma, CDON.COM, Coolshop, Nice Hair, Stylepit, Bestseller, Adidas, Jack&Jones og Bodystore.dk er bare et lille udsnit af det kæmpe udvalg i klubben hos Eovendo. Det betyder altså, at du højest sandsynligt har handlet hos en af dem før og sikkert vil gøre det igen i den nærmeste fremtid. Og der kommer hele tiden nye til.


Se andre seje sager om: