Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Jeg elsker at se TV. Film, TV-serier, sport. Bare kom med det.

Derfor er det fedt, at der sker en rivende udvikling indenfor TV-branchen, så der er endnu flere muligheder for at få fed underholdning.

Her er Samsung med helt fremme i bussen, for deres nye TV er ikke bare TV. De er meget mere, og det betyder, at du kan skræddersy en løsning derhjemme, så det passer til lige præcis dine behov. Og det er både indenfor og udenfor.

Her i artiklen kigger jeg nærmere på tre nyskabende produkter fra deres sortiment.

Samsungs nye TV forkæler dig indenfor og udenfor

Samsung The Terrace – TV’et til din terrasse

Sommeren er lige om hjørnet, og selvom der er store sportsbegivenheder på vej, er der ingen grund til at stene TV indenfor i stuen.

Det nye Samsung The Terrace er nemlig et TV, som er beregnet til at blive brugt udenfor, og så kan du samle gutterne til en god grillfest i solen, mens der kører underholdning på skærmen. Ja, det er lækkert.

Her er der i sagens natur en række udfordringer, men det fikser Samsung med innovative løsninger.

The Terrace fås i 55, 65 og 75 tommer, og det er selvfølgelig godt beskyttet mod elementerne med både vand- og støvsikring, så det sagtens kan klare det hårde liv i din baghave.

SE MERE OM SAMSUNG THE TERRACE HER

Samsungs nye TV forkæler dig indenfor og udenfor

Og så er der billedet.

QLED 4K-teknologien er i stand til at levere en lysstyrke på op til 2.000 nits, som sammen med en effektiv antirefleksionsteknologi sørger for at give et skarpt billede.

Det betyder altså, at du får samme TV-oplevelse, som du ville få indenfor, og med Samsungs Tizen-operativsystem får du et Smart TV, der kan vise det hele. Du behøver ikke engang trække et antennekabel ud på terrassen, for du streamer bare hele moletjavsen.

SE MERE OM SAMSUNG THE TERRACE HER

Samsungs nye TV forkæler dig indenfor og udenfor

Hjemmebiografen der ikke fylder hele stuen

Det er fedt med et udendørs-TV, men derfor behøver du jo ikke gå ned på god lir i stuen. Og det gør du langt fra med den nye projektor The Premiere.

Hvor du tidligere har været nødt til at hænge en ordentlig kasse i loftet eller på væggen, er den her snedige fætter nemlig i stand til at levere et billede på hele 130 tommer, mens den er placeret helt tæt på væggen.

Det er genialt til fede film og sport i storformat, for du får knivskarpe billeder takket være tre 4K-lasere, der desuden gør den til verdens første HDR10+ certificerede projektor med ekstrem lysstyrke og præcise farver.

Og bare rolig, The Premiere er selvfølgelig også leveringsdygtig i ganske almindelige TV-kanaler og alle de streamingtjenester du abonnerer på, for den fungerer præcis som et ganske almindeligt Smart TV med Samsungs Tizen-operativsystsem og alt hvad der hører med af smarte løsninger.

SE MERE OM SAMSUNG THE PREMIERE HER

Samsungs nye TV forkæler dig indenfor og udenfor

Det lodrette TV

Hvem har egentlig besluttet, at et TV skal vise billedet i bredformat?

Med The Sero har Samsung virkelig tænkt udad boksen, for det er i stand til at skifte mellem horisontal og vertikal tilstand.

Hvorfor nu det?

Jo, det gør i bund og grund TV’et til en forlængelse af din mobiltelefon, for det kan spejle indholdet fra din smartphone, så du kan nyde det i et større format. Ret genialt til for eksempel vertikale videoer.

Så er der selve designet, som virkelig får det til at skille sig ud fra mængden, og det ser temmeligt blæret ud, når skærmen lige drejer 90 grader. Så er der også lige et indbygget lydsystem med 60 Watt Dolby-surround, som gør The Sero til et ret habilt multianlæg, der fodrer dig med god musik.

Det er fedt at se, når der bliver tænkt i nye baner, og Samsung har virkelig givet den gas med The Sero.

SE MERE OM SAMSUNG THE SERO HER


Se andre seje sager om: ,