Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Hvis du er på udkig efter at opgradere TV-stuen, er Black Friday den perfekte mulighed for at få fingrene i noget nyt og lækkert. Men det er også en jungle, som kan være svær at navigere i, så vi har gjort det grove arbejde for dig og fundet 5 skarpe Samsung-produkter, som du kan holde ekstra øje med til Black Friday.

Dem kigger vi nærmere på her i artiklen.

Nu kan du snuppe Samsungs nye TV og projektor til Black Friday

The Premiere projektoren leverer 130 tommer

Du har måske luret på en projektor for at få mange tommer i stuen, men alligevel ikke taget springet, fordi den fylder for meget.

Det løser Samsungs The Premiere, for det er en ultra-short throw projektor, som er i stand til at levere et imponerende billede på hele 130 tommer, mens den står få centimeter fra væggen. Det sparer virkelig på pladsen, for du behøver hverken beslag eller montering i loftet. Du sætter den bare på dit TV-møbel, og så er du i gang.

Der er så til gengæld ikke sparet på billedkvaliteten, for de tredobbelte 4K-lasere leverer kæmpe opløsning med en imponerende lysstyrke med HDR10+-certificering, mens du også får en Filmmaker Mode, der viser filmene, som instruktøren havde forestillet sig. Så er hjemmebiffen pludselig en stor biografsal – eller et fodboldstadion til de gode kampe. Her følger lyden også med, for du får 40 watt indbygget 4.2-kanal-lyd med et klart og fyldigt lydbillede takket være Acoustic Beam-teknologien, der sender lyden ud i hele rummet via 22 huller og forstærker stereoeffekten.

Så er det bare helt genialt, at The Premiere fungerer præcis som et ganske almindeligt Smart TV, så du kan se TV og køre apps med den brugervenlige og hurtige Samsung Smart Hub. Ja, der er indbygget Smart TV med alt, hvad det medfører af muligheder.

SE MERE OM THE PREMIERE HER

Nu kan du snuppe Samsungs nye TV og projektor til Black Friday

QN900B Neo QLED er et vildt stuealter

Samsungs QN900B Neo QLED 8K Smart TV er noget af det lækreste, du kan forkæle stuen med. Det er faktisk Samsungs flagskibs-model, og det betyder sublim billedkvalitet, design og teknologiske løsninger.

Neo QLED-teknologien med Quantum Mini LED styrer lyset præcist og giver masser af detaljer, mens Neural Quantum 8K-Processoren hele tiden analyserer og forbedrer billedet, og her får du oveni hatten et antireflekslag, der reducerer blænding og distraktioner.

Resultatet er ekstremt flotte og flydende billeder, der får TV-serier og film til at stå helt fantastisk, og det er bare med til at få det hele til at virke endnu mere realistisk.

Her matcher designet virkelig de imponerende specs, for panelet dækker hele 99% af fronten, så der er et absolut minimum af kant, mens Slim One Connect-boxen gemmer kablerne af vejen. Det giver et stilrent look uden rod.

Og lyden følger også med, for der er et 6.2.4 kanals lydsystem på 90 watt, som sammen med teknologien Object Tracking Sound er i stand til at levere en tredimensionel lyd, der følger objekterne på skærmen. Endda med understøttelse af fremragende Dolby Atmos lyd.

Hvis du så vil have ekstra knald på lyden, er der også den tilhørende HW-Q950 soundbar med verdens første indbyggede trådløse Smart TV-til-Soundbar Dolby Atmos-forbindelse.

SE MERE OM QN900B NEO QLED HER

Nu kan du snuppe Samsungs nye TV og projektor til Black Friday

The Freestyle er en sjov projektor

Hvor Samsung The Premiere, som vi startede artiklen ud med, er en toptunet projektor til hjemmebiografen, er The Freestyle en mere funky en af slagsen.

Den holder sig nemlig til en fuld HD-opløsning og en skærmstørrelse på op til 100 tommer, men det betyder så til gengæld, at den lille fætter på lige knap et kilo er lige til at rykke rundt efter behov, så du kan banke op for underholdningen hvor som helst. Den kan også vise et billede i loftet, hvilket er meget hyggeligt engang imellem.

Her er det så ret fedt, at The Freestyle selv klarer opsætningen med et enkelt tryk på en knap, så der er styr på fokus og vinklingen af billedet, mens den indbyggede Smart TV Hub gør det let at se TV og streame alle dine lækkerier.

Det er virkelig en sjov og nem løsning til store billeder derhjemme, for den giver nærmest uendelige muligheder for underholdningen.

SE MERE OM FREESTYLE SMART PROJEKTOR HER

Nu kan du snuppe Samsungs nye TV og projektor til Black Friday

QN95B Neo QLED er et genialt gaming-TV

Her får du faktisk en gaming monitor forklædt som en fladskærm, og med størrelser fra 55 helt op til 85 tommer, er der mulighed for at skrue helt op for de store billeder.

QN95B Neo QLED leverer en Neo Quantum Processor med skarp 4K-opløsning og præcise farver, der sammen med AMD FreeSync Premium Pro giver 144 Hz grafik med Quantum HDR 2000. Ja, det giver garanti for helt exceptionel dynamik og lav latens, så du undgår hakkende billeder.

Her får du også fuld kontrol over løjerne med en Game Bar til hurtigt at skifte indstillinger, så du i realtid kan justere format, latens, FPS, HDR, indstillingerne til et trådløst headset og alle øvrige parametre.

Det er virkelig lækkert, og du får desuden et tyndt design i børstet stål, der sammen med den smarte One Connect-box gemmer kablerne af vejen, mens selve panelet desuden er dækket af en antirefleksiv belægning til at begrænse genskinnet.

Det er altså et vildt gaming-TV, der presser det bedste ud af næste generations spillekonsoller.

SE MERE OM QN95B NEO QLED HER

Nu kan du snuppe Samsungs nye TV og projektor til Black Friday

The Frame er et TV-kunstværk

Da Samsung helt tilbage i 2017 præsenterede The Frame var det ret vildt, at de kunne lave et så gennemført TV, der hang på væggen som et stykke kunst i billedramme og det hele.

Siden har de perfektioneret teknologien, og den nyeste version af The Frame er både et lækkert kunstværk og et fantastisk TV.

Du får nemlig størrelser fra 32 helt op til 85 tommer, der med QLED-teknologien bare leverer skarpe billeder med høj lysstyrke, og det fungerer præcis som et almindeligt TV. Når det så er slukket, får du også valuta for skillingerne med et mat display og et billede efter eget valg, der får det hele til at ligne et maleri. Det er lækkert, og du kan skræddersy og udskifte rammen med farver, der matcher din personlige stil, mens den stilrene løsning med en enkelt ledning til alle dine forbindelser får det hele til at se virkelig strømlinet ud.

På den måde forvandler du hurtigt dit hjem til et kunstgalleri, og du kan gå all in med et abonnement til Art Store med adgang til over 1.600 kunstværker fra museer og gallerier, mens du selvfølgelig også kan bruge dine egne fotografier.

Det giver jo helt nye muligheder for at indarbejde et TV i stuen, køkkenet eller hvor som helst på en elegant måde.

SE MERE OM THE FRAME HER


Se andre seje sager om: ,