Verden er fyldt med fede hovedtelefoner, men du behøver slet ikke kigge så langt for at finde noget af det bedste. I Aalborg har virksomheden SACKit nemlig lige introduceret de nye TOUCHit Hovedtelefoner, og her får du topdesign til en fair pris.

TOUCHit Høretelefoner - dansk topdesign til en fair pris

Design i verdensklasse

Det er klart, at vi her i Danmark kan bryste os af en internatonal sværvægter som B&O, hvor designet virkelig er i højsædet. Du får så også lov til at betale for fornøjelsen. Med TOUCHit Hovedtelefoner får du et design, der sagtens kan gå 12 omgange i ringen med B&O. Her får du blandt andet læder på både bøjle og kopper, og det er tydeligt, at der er tænkt over selv den mindste detalje med et blødt stof på indersiden af bøjlen til at få den til at sidde behageligt på hovedet og være modstandsdygtig overfor det sved, der selvfølgelig hører med til en tur i fitnesscentret – eller en panisk jagt efter bussen, hvis du er sent på den.

Det samme gør sig gældende med funktionerne. Her får du ANC – Active Noise Cancellation – der i samarbejde med mikrofonen opfanger udefrakommende støj, som bliver frasorteret ved hjælp af lydbølger. Og med et tryk på en knap kan du selv vælge, hvornår du vil lukke omverdenen ind eller vil have komplet ro til at lytte. Det fungerer faktisk ganske glimrende i praksis, og det bliver bare endnu bedre af ørekoppernes specielle ”double doughnut” design med optimal komfort og pasform, mens det også er med til at blokere udefrakommende støj.

Se funktionen i praksis her i videoen.

Flere muligheder for individuel stil

Vi har valgt at starte med at vise dig TOUCHit-modellen i farven Golden som det første her i artiklen. Simpelthen fordi den i vores øjne er skarpest. Men der skal jo være noget for enhver smag, og derfor kan du også holde dig til den mere neutrale sorte model eller kaste dig over en Silver-version. De ser også brandgodt ud og er læsset med de samme funktioner.

TOUCHit Hovedtelefoner - dansk topdesign til en fair pris

TOUCHit Hovedtelefoner - dansk topdesign til en fair pris

TOUCHit Hovedtelefoner - dansk topdesign til en fair pris

TOUCHit Hovedtelefoner - dansk topdesign til en fair pris


Se andre seje sager om: , , ,