Du ser jo heller ikke Kevin Magnussen styre sin F1-racer med en fesen controller. Hvis du vil have ekstra realisme, er der brug for realistisk grej, og Thrustmaster T-GT banker dine bilspil op i gear. Vi har haft udstyret stående her på redaktionen i over en måned nu, og det er bare fedt at tage en pause i ny og næ og give den gas. Så kan det godt være, at vi ikke når Kevin Magnussen til sokkeholderne, men det gør ikke så meget, for det er stadig hamrende sjovt at ræse igennem, når du har så gennemført udstyr at gøre det med.

Thrustmaster T-GT banker dine bilspil op i gear

KVALITET TIL FINGERSPIDSERNE

Selve pakken består af et rat og et sæt pedaler, og selvom vi har haft et setup med sæde og indbygget skærm, så fungerer det mindst lige så godt i sofaen med rattet solidt plantet på bordet og pedalerne på gulvet. Og der er virkelig en premium-fornemmelse, når du placerer hænderne på rattet. Det lækre læder er med til at give et godt greb selv på de svedigste omgange, og du kan virkelig mærke, at det er kvalitet, der snildt kunne sidde i en rigtig racerbil. Det skyldes selvfølgelig den gennemførte finish, men også selve tyngden i det hele og den fremragende Force Feedback fra den børsteløse motor med 40 watt lineær feedback system, der kører helt flydende og oversætter selv det mindste bump i asfalten til fornemmelser i dine fingre. Faktisk føles det ret voldsomt, når du kører af banen, men sådan vil det jo også være i virkeligheden.

Thrustmaster T-GT banker dine bilspil op i gear

ALDRIG GÅ NED PÅ KNAPPERNE

Det hele handler om kontrol, og som du ser på billedet ovenover, hvor vi er gået tæt på selve rattet, så er der masser af muligheder for at kontrollere selv den mindste detalje med Thrustmaster T-GT. Hør bare her, hvad du får:

4 rotatory faktorer: 12 positioner med trykknapper
Op til 25 mulige handlingsknapper
2 mini-stick, der giver hurtig adgang i navigations menuer og ekstra kontrol over indstillinger
2 metal paddle-shifters

Det er jo næsten på niveau med K-Mags racer – også kun næsten. I praksis betyder det, at du kan ændre på indstillingerne, mens du ræser, og det er fedt at kunne tilpasse det hele efter forholdene. Det kræver så til gengæld, at du sætter dig ind i funktionerne, for ellers er det bare ren volapyk, men hvis du har styr på sagerne, giver det her dig muligheden for at fintune forholdene, og for dem der jagter den ekstra fordel, er det lige præcis sådan noget her der giver genvejen til de få millisekunder der gør hele forskellen.

Thrustmaster T-GT banker dine bilspil op i gear

GREJ DER SAMLER GUTTERNE

Vi har som tidligere nævn haft Thrustmaster T-GT stående på redaktionen i et stykke tid med Gran Turismo fra en PlayStation 4 parat til at ræse, og det er virkelig sådan noget der skaber opmærksomhed. Hver gang en kunde kommer på besøg, lægger de først mærke til simulatoren og kan næsten ikke vente med at få en tur. Så klarer vi lige forretningen først og ræser bagefter. Og det er lige præcis det fede med så gennemført udstyr. Det samler gutterne, og når du sætter dig bag rattet, kommer du straks i den helt rigtige stemning, mens alle andre er ivrige efter at følge med. Sådan noget grej kan man bare ikke få nok af.

Thrustmaster T-GT banker dine bilspil op i gear