Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Hvis du leder efter et lækkert smartwatch og ikke vil gå på kompromis med hverken høj kvalitet eller god stil, er TAG Heuer leveringsdygtige med deres serie af smartwatches kaldet Connected.

De laver faktisk en del forskellige versioner af de smarte ure, så du kan finde præcis det ur, der passer til dig, og de er alle tilgængelige hos Bucherer, som er eneforhandler af TAG Heuer Connected i Danmark.

Her i artiklen kigger vi nærmere på de seje smartwatches fra TAG Heuer.

SE MERE HOS BUCHERER

Gennemført stil med smarte funktioner

Der er et hav af smartwatches derude, men TAG Heuer Connected er i en klasse for sig.

Og du har mulighed for at finde det perfekte smartwatch fra TAG Heuer, for de har en hel række af modeller med urkasser i 42 millimeter og 45 millimeter, hvor de desuden laver urkasser af titanium eller stål.

Fælles for dem alle er, at der er kræset for designet, så du faktisk får et smartwatch, der oser af den samme klassiske stil som de analoge af slagsen. Her får du så bare et sprødt OLED display beskyttet af stærkt safirglas til at passe på det hele, når du farer rundt i menuerne og drager på eventyr.

Her finder du desuden en skræddersyet udgave af Android Wear styresystemet fra TAG Heuer. Jeps, det er gennemført, for de ved virkelig, hvad de laver.

Og nu er der jo tale om topmoderne smartwatches, så du får selvfølgelig indbygget pulsmåler, accelerometer, gyroskop, barometer og NFC-kommunikation med mulighed for at spore skridt, kalorier og hele moletjavsen, mens du kan forbinde uret til appen TAG Heuer Companion for at holde styr på det hele. Her kan du også vælge mellem en række unikke urskiver fra TAG Heuer, der lige giver det hele den der ekstra følelse af eksklusivitet.

Hey, det er jo et TAG Heuer.

SE MERE HOS BUCHERER

TAG Heuer Connected

TAG Heuer Calibre E4 Porsche Edition

Flere specialmodeller

Spiller du golf? Er du vild med Porsche? Eller vil du bare gerne have et klassisk TAG Heuer med smarte funktioner på armen?

Så er der rig mulighed for at få en skræddersyet løsning med TAG Heuer Connected.

Du kan nemlig vælge at springe på standardudgaven E4 Calibre, der byder på en 42 millimeter udgave med et klassisk look eller versionen i 45 millimeter med en større urkrans og et mere sporty look. Her er urkransen i øvrigt enten keramisk eller lavet af titanium, hvilket ser blæret ud og giver ekstra beskyttelse.

Til golf-folket er der Golf Edition, som giver dig en ekstra caddie på armen. Uret er specialdesignet med funktioner til at få dig sikkert gennem runden, så det holder styr på din score og desuden indeholder kort over mere end 40.000 golfbaner, så du kan tracke hvert enkelt hul på din færd. Og du kan selvfølgelig bruge TAG Heuer Companion appen til at analysere det hele efterfølgende.

Det er faktisk en mega lækker makker til golfrunderne.

Så er der også lir til bil-fans, for sammen med Porsche har TAG Heuer skabt en fusioneret lækkerbisken. Uret hedder TAG Heuer Calibre E4 Porsche Edition, og det er bygget på det almindelige Calibre E4, der så lige har fået et ordentligt skud Porsche i Designet.

Nærmere bestemt elbilen Porsche Taycan, for uret har fået en krone, knapper og rem i den ikoniske elektriske blå farve fra Taycan, mens der selvfølgelig også er mulighed for at få info om din bil direkte på uret. Her kan du følge med i ting som batteristatus og selv sænke eller forhøje temperaturen i kabinen.

Hvis du altså har en Porsche Taycan.

Det er virkelig fedt, at du kan få et skræddersyet smartwatch, der er designet til netop dit liv. Og så er det jo bygget med ægte TAG Heuer DNA.

SE MERE HOS BUCHERER

TAG Heuer Connected

TAG Heuer Calibre E4 Golf Edition

Også i guld

Det er nemlig rigtigt, der skal også være plads til noget bling på armen.

Og det er lige præcis, hvad du snart kan få, for TAG Heuer er på vej med to nye specialmodeller af deres smartwatch med Connected 45 mm Bright Black Edition og Connected 42 mm Golden Bright Edition.

Fællesnævneren er guld, og med Bright Black Edition får du en 45 millimeter urkasse, der giver den en omgang guld på ydersiden af urkransen og på tallene, mens selve urkassen af titanium er afdæmpet med en sort overflade. Guld og sort ser jo bare hamrende skarpt ud sammen.

Vil du så gå all in på guldet, er Golden Bright Edition TAG Heuers første smartwatch med en urkasse belagt med roséguld. Det betyder altså, at du virkelig får et elegant ur, der kombinerer smarte funktioner med et sofistikeret design, der skiller sig ud fra mængden.

De to nye ure er tilgængelig i denne måned, så er det bare med at holde øje.

SE MERE HOS BUCHERER

TAG Heuer Connected

TAG Heuer Connected 45 mm Bright Black Edition


Se andre seje sager om: ,