Hvis du heller ikke deler holdningen om, at et TV kan blive for stort, er det nye Samsung The Wall lige noget for dig, for det er en moppedreng af et 146 tommer MicroLED-TV. Jow tak. Samsung har lige præsenteret mastodonten på CES-messen i Las Vegas, hvor de samtidig forklarede mulighederne med den nye MicroLED-teknologi. Den er nemlig skalérbar, så det i teorien kan blive uendeligt stort. De siger selv:

– “As the world’s first consumer modular MicroLED television, The Wall represents another breakthrough. It can transform into any size, and delivers incredible brightness, color gamut, color volume and black levels. We’re excited about this next step along our roadmap to the future of screen technology, and the remarkable viewing experience it offers to consumers,” udtaler Jonghee Han, der er chef for Visual Display Business hos Samsung.

De har så valgt at fremvise en 146 tommer variant til at begynde med, og den er da også ok stor. Men hvad så med 200 tommer. 300 tommer eller 500 tommer? Begynder det at bliver for stort? Det afhænger vel egentlig at dine behov, og dine pengepung. Samsung har nemlig ikke afsløret priserne endnu, men de siger, at The Wall kommer på markedet senere i år, så det er bare med at begynde at spare op, for det bliver en heftig omgang for budgettet.


Se andre seje sager om: , ,