Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Hvorfor ser man egentlig ikke noget mere TV udenfor i den lækre sommersol?

Det kan du begynde på nu, for Samsungs første udendørs-TV til private forbrugere, The Terrace, er specialdesignet til netop at blive brugt udenfor.

Her i artiklen kigger vi nærmere på de fede muligheder der hører med udendørs-TV’et, som med en IP55-certificering beskytter mod støv og vandstråler, når det serverer underholdning i baghaven eller på terrassen.

Samsungs udendørs-TV er genialt til grillaftenerne med vennerne

Perfekt til sommerens sport

Der er absolut ingen grund til at sidde indenfor og stene TV som en sofakartoffel, når sommeren for alvor banker igennem. Heller ikke, hvis du vil følge med i alle de store sportsbegivenheder.

Med Samsung The Terrace kan du rykke underholdningen udenfor.

TV’et findes i 55, 65 og hele 75 tommer, der er lige til at hænge på væggen, og så er du klar til at se TV præcis som du ellers ville gøre indenfor.

Men kan elektronikken holde til at være udenfor, tænker du nok?

Sagtens. Det er nemlig forsynet med en vejrbestandig konstruktion med IP55-certificering, som betyder, at du uanset årstid er sikret fuld funktionsdygtighed og beskyttelse mod udendørs elementer som fugt, støv og temperaturer fra -31 til 50 grader. Og du får en stabil ramme af stål, mens der også medfølger et cover til ekstra beskyttelse, når det ikke bliver brugt. Du smider jo også et cover på grillen, når den ikke er på arbejde.

Men hvad så med billedkvaliten?

Bare rolig, her går du ikke på kompromis. QLED 4K-teknologien er nemlig i stand til at levere en lysstyrke på op til 2.000 nits, som sammen med en effektiv antirefleksionsteknologi sørger for at give et skarpt billede. Det betyder altså, at du får samme TV-oplevelse, som du ville få indenfor, og med Samsungs Tizen-operativsystem får du et Smart TV, der kan vise det hele.

Du behøver ikke engang trække et antennekabel ud på terrassen, for du streamer bare hele underholdningen.

Samsungs udendørs-TV er genialt til grillaftenerne med vennerne

Også med god lyd

Det siger sig selv, at det gode billede ikke kan stå alene. Når du fyrer op for en fed fodboldkamp med vennerne, skal der jo også stemning på grillfesten.

Her kan du så meget passende krydre The Terrace med en soundbar med IP55-certificering, og sådan en har Samsung selvfølgelig også.

Her får du samme vejrbestandige design og muligheden for at installere den på væggen eller direkte på TV’et, og så får du fuld skrue med 210W og Dolby Digital 5.1, der sagtens kan tilføre et fedt soundtrack til sporten, en god film eller en omgang gaming. Ja, den kan faktisk fungere som din primære højtaler på altanen eller terrassen, og her er det ekstra fedt med den indbyggede WiFi, for så er det let at streame musik direkte til enheden.

Når du lægger det hele sammen, så har Samsung faktisk lavet den perfekte pakke til en lækker sommer – især hvis du selv tilfører grillen og gode venner.

Så kører det.


Se andre seje sager om: ,