Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Samsung har længe været kendt som en af de helt store spillere, når det kommer til mobiltelefoner, og med de tre nye modeller i Samsung Galaxy S-serien beviser Samsung da også, hvorfor de er så populære. De nye Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22+ og Samsung Galaxy S22 Ultra viser nemlig Samsungs kunnen på bedste vis med alt fra det store udvalg af farver, som modellerne kommer i, til mobilernes imponerende kameraopsætning.

De tre modeller er med til at sætte kursen for mobiler fremover med deres hurtige processor og imponerende specifikationer, og samtidig er Galaxy S22 prisen til at betale, når man skal købe en ny mobil. En Samsung Galaxy S22 bestilles nemt fra forhandlere af Galaxy S22 mobilerne.

Slut er tiden med et enkelt bagkamera

En af de helt store fordele ved de tre Samsung Galaxy S22-mobiler er deres fokus på kameraet. Hver mobil er nemlig udstyret med hele fire bagkameraer foruden et frontkamera. Køb Samsung S22 hvis du vil sikre dig et fantastisk redskab, når der skal tages billeder.

En Samsung S22 giver gode muligheder for at tage fantastiske billeder og videoer, der faktisk sagtens kan måle sig med professionelle kameraer, når det kommer til kvaliteten på billederne. Fx kan man med rette glæde sig, hvis man har forudbestilt Galaxy S22 Ultra, som har hele 40 MP på dets frontkamera og 108, 12, 10 og 10 MP på de fire bagkameraer.

En Samsung Galaxy S22 købt til fotobrug vil betyde, at man sagtens kan lade det tunge DSLR-kamera blive hjemme og tage nogle fantastiske billeder med Samsung S22 Ultra-modellen, som faktisk også kan tage video i helt op til 8K. Det er en kvalitet, som vil være med til at sætte standarden for andre mobiler fremover.

Stor skærm, flot finish og stort udvalg af farver for Samsung Galaxy S22

Der er ikke noget ved at kunne tage smukke billeder med Samsung S22+ og de andre modeller i en flot opløsning, hvis man ikke kan vise billederne på en god skærm.

Derfor er både Galaxy S22, Galaxy S22+ og Galaxy S22 Ultra udstyret med en skærm på mindst 6”, som har en fantastisk opløsning og utroligt livagtige farver. Samtidig har Samsung udstyret alle tre modeller med Gorilla Glass Victus+, som er utroligt modstandsdygtig over for ridser og fald.

Samsung har med S22-, S22+- og S22 Ultra-mobilerne også sørget for at give masser af muligheder for at personliggøre sin mobil gennem farver. S22 og S22+ kommer således i både sort, hvid, grøn og rosaguld, mens den lidt større model, S22 Ultra, også kommer i en flot, mørkerød farve, som man kan nyde synet af, hvis man har forudbestilt Samsung Galaxy S22 Ultra.

Store opgaver kræver en hurtig processor og et stort batteri

Når man køber en mobil med så store kræfter i forhold til at fotografere hverdagens øjeblikke, så har man brug for en kraftig processor og et stort batteri. Det sidder der dog heldigvis i alle tre modeller fra Samsung Galaxy S-serien. Mobilerne drives nemlig af den højteknologiske Exynos 2200-processor, som har mere end rigelig kraft til at streame, fotografere og game hele dagen.

Samtidig sørger batterierne i Samsung Galaxy S22-modellerne for timevis af underholdning. Du får et batteri på 3.800 mAh ved S22-modellen, 4.600 mAh ved S22+-modellen og hele 5.000 mAh ved S22 Ultra-modellen. Samlet set giver det, uanset modellen, en mobil, der kan klare alle de opgaver, som du kan finde på at stille din mobil, og i sidste ende giver det en mobil, der nemt lever op til Samsungs ry.