Hypen har næsten nået iPhone-proportioner omkring Samsungs kommende mobil med bøjelig skærm, og nu er der endelig officielt nyt fra Samsung selv. Til deres stort anlagte show i går aftes til Samsung Developer Conference i San Francisco fremviste de nemlig deres første mobil med en helt ny type skærm, som de kalder Infinity Flex Display, hvilket i praksis betyder, at skærmen kan bøje som et stykke papir.

I første omgang er der tale om en prototype, så de er altså ikke klar til at smide den på markedet endnu, men det ser helt sikkert spændende ud. Der er faktisk to displays i mobilen, så du får 4,58 tommer at lege med i sammenklappet tilstand, mens den i fuldt udfoldet mode leverer 7,3 tommer med 1.536 x 2.152 pixel i 4.2:3-formatet. Ja, det er lidt mærkeligt, at skærmene er blevet bredere og bredere, men nu går tilbage til en mere kvadratisk form. Det snedige design åbner til gengæld for en række muligheder. Du kan for eksempel køre tre apps på samme tid, mens du desuden kan bruge de to displays i kombineret mode. Under alle omstændigheder, så giver folde-skærmen i hvert fald noget mere plads at lege med, så der er mening med galskaben.

Så venter vi bare spændt på, at Samsung kommer med mere info og officielle billeder af den endelige produktionsmodel. Spørgsmålet er, om bøjelige skærme er fremtiden i mobilerne?

I videoen herunder kan du se den officielle præsentation. Ja, Samsung afslørerede ikke det hele, for de holder stadig kortene tæt til kroppen.