Da Samsung for et par år siden officielt fremviste deres enorme TV kaldet The Wall for offentligheden for første gang, var det et imponerende syn. Nu afslører de så, at den første model kommer på markedet.

Der er tale om en 110 tommer 4K-skærm med Micro-LED med et skærm-til-kant-forhold på hele 99,9%. Så er der altså ikke rigtigt noget kant at snakke om.

Samsung siger selv således om TV'et:

– “As the world’s first consumer modular MicroLED television, The Wall represents another breakthrough. It can transform into any size, and delivers incredible brightness, color gamut, color volume and black levels. We’re excited about this next step along our roadmap to the future of screen technology, and the remarkable viewing experience it offers to consumers,” udtaler Jonghee Han, der er chef for Visual Display Business hos Samsung.

Så venter vi stadig spændt på de officielle priser på sådan en krabat, men det bliver selvfølgelig ikke billigt. Det fede er også, at mulighederne for størrelsen i princippet er uendelige, fordi du kan sætte flere moduler sammen. Spændende.

I videoen herunder kan du se, hvordan det ser ud med sådan en moppedreng af en skærm i stuen.


Se andre seje sager om: ,