Af Peter Frøkjær / Mandesager

Trådløse opladere er helt geniale til at holde dine gadgets kørende med strøm. Og når først du har kappet kablerne, går du aldrig tilbage til den gammeldags opladning.

Hvis du så samtidig vil klare opladningen med god stil, er CHARGEit-serien fra danske SACKit det perfekte valg, for du får et prisvindende design og fede funktioner til yderst rimelige priser.

Her i artiklen kigger vi nærmere på fire af deres trådløse opladere, som passer til lige præcis dine specifikke behov.

Se hele udvalget i CHARGEit-serien her

CHARGEit-serien klarer din trådløse opladning med god stil

CHARGEit Dual Dock – Dobbelt op på strøm

Du kender problemet. Din mobil er sulten efter elektrisk næring, og dine trådløse hovedtelefoner er også begyndt at brokke sig. Samtidig insinuerer konen kraftigt, at det er super vigtigt, at hendes mobil får strøm NU.

Så mangler der bare kabler eller plads på den trådløse oplader.

Det løser CHARGEit Dual Dock ved at være udstyret med to opladerpositioner, så den klarer to enheder ad gangen. Det kan da løse en del konflikter i parforholdet. Og med hurtig 10W Fast Charge, går det snappy med strømmen.

Så er det bare ekstra fedt med designet af diamantskåret aluminium og Remix stof fra danske KVADRAT i sort, grå, rose eller karrygul. Jeg synes, opladeren ser skarp ud, mens de to krydser af skridsikkert silikone får dine enheder til at ligge stabilt på opladeren, så de ikke pludselig stikker af. Redaktionens sælger har en Dual Dock stående på skrivebordet, og han er svært glad for den. Før i tiden glemte han nemlig konstant at oplade sine trådløse hovedtelefoner, fordi hans mobil optog laderen. Nu er der strøm på begge dele.

SE MERE HER

CHARGEit-serien klarer din trådløse opladning med god stil

CHARGEit Stand Dock – brug mobilen, mens du lader

Når din mobil ligger på en flad oplader, kan det være svært at bruge den uden at fjerne mobilen fra opladeren. Jeg har selv en Stand Dock stående på skrivebordet, hvor min mobil troner op i landskabet. Jeg synes, det er fedt, at jeg har fuld adgang til funktionerne og kan se displayet, mens jeg sidder og arbejder på computeren. Det er overskueligt, og så ser det ret godt ud.

Der er selvfølgelig dansk design med stof fra KVADRAT, og kvaliteten er helt i top. Takket være de to coils kan du desuden lægge mobilen ned og have en film, TV-serie eller en fodboldkamp kørende, og telefonen bliver holdt sikkert på plads med silikone-krydset og silikone på foden. Det nytter jo ikke noget, at den skøjter rundt.

Jeg plejer selv at holde mig til sorte varianter på mine gadgets, men lige præcis i det her tilfælde har jeg kastet mig ud i den karrygule version, for den gør det altså godt. Der er også varianter i grå, sort og rose, hvis du er til sådan noget.

SE MERE HER

CHARGEit-serien klarer din trådløse opladning med god stil

CHARGEit Stand – er også en powerbank

Her får du præcis de samme funktioner som i Stand Dock, men designet er lige en smule tykkere. Det skyldes, at den trådløse oplader er forsynet med tre coils for at sikre en stærk forbindelse, og så er den såmænd også en powerbank.

Yessir, det betyder, at du får et indbygget batteri på 6.000 mAh til at tage med på farten og klare din trådløse opladning, når du er langt fra en stikkontakt. Personligt er jeg sjældent i en situation, hvor en powerbank er påkrævet, så jeg foretrækker nok det slankere design i Stand Dock, men hvis du har brug for ekstra strøm, når du ikke er hjemme, er det her en virkelig god løsning.

SE MERE HER

CHARGEit-serien klarer din trådløse opladning med god stil

CHARGEit Dock – enkel opladning

Den første trådløse oplader fra SACKit har allerede opnået stor succes på grund af et stilrent og enkelt design. Her er der ingen dikkedarer, for du lægger bare din Qi-certificerede enhed på krydset, og så er der strøm.

CHARGEit Dock har derfor dannet grundlag for hele seriens design-filosofi med danskproduceret tekstil fra KVADRAT og en ramme af aluminium, og det er lige præcis sådan en fætter, der ophøjer opladningen til en kunstform i stedet for bare at være en sur pligt i hverdagen.

SE MERE HER


Se andre seje sager om: