Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Nordjyske SACKit har ild i forretningen med et fedt udvalg af alt fra trådløse opladere til hovedtelefoner og møbler, og nu fejrer de foråret med geniale tilbud.

SACKit er nemlig klar med kampagnen Mix & Match, hvor du kan få fingrene i to produkter og spare 50% på dem begge – yessir, det er jo halv pris og den perfekte mulighed for at forkæle dig selv med lidt lækkerier.

Her i artiklen kigger vi nærmere på nogle af vores favoritter i kampagnen, og du kan se hele udvalget hos SACKit på linket herunder. Tilbuddene gælder kun i en begrænset periode, så du skal ikke vente for længe.

SE MERE HOS SACKIT

SACKit Mix & Match

CHARGEit Stand Dock Care – brug mobilen, mens den lader

Trådløse opladere er fantastiske til at fodre din mobil og egentlig alle enheder med Qi-teknologi med strøm.

Det vertikale design i CHARGEit Stand Dock Care giver fuld adgang til at bruge mobilen, mens den oplader, og så ser det bare skarpt ud.

Der er selvfølgelig dansk design med stof fra KVADRAT produceret af 100% genbrugsplastflasker, og kvaliteten er helt i top. Takket være de to coils kan du desuden lægge mobilen ned og have en film, TV-serie eller en fodboldkamp kørende, og telefonen bliver holdt sikkert på plads med silikone-krydset og silikone på foden. Det nytter jo ikke noget, at den skøjter rundt.

SE MERE OM CHARGEIT STAND DOCK CARE HER

SACKit Black Friday

ROCKit X – earbuds der forkæler dine ører og øjne

Det her er et solidt bud på dine næste earbuds. ROCKit X gør det lige så godt til en omgang træning i centret eller en tur i toget, hvor du bare gerne vil slappe af, for du får en eminent støjreducering og fantastisk lyd, som bare er ren verdensklasse. Så er det selvfølgelig ekstra fedt, at designet er holdt simpelt uden alt for meget bling, og det let genkendelige X fra SACKit-produkterne går igen både på de små enheder til ørerne og på opladeretuiet.

Opladningen foregår enten med USB-C eller trådløst, og du får 8 timer ud af øreenhederne, mens der er 20 timer i reserve fra opladeretuiet. I  praksis betyder det, at du aldrig render tør for strøm.

SE MERE OM ROCKIT X HER

SACKit Mix & Match

WAKEit hjælper dig ud af sengen om morgenen

Drop din mobil som vækkeur og lad WAKEit få dig ud af fjerene om morgenen på en langt mere behagelig måde.

Du indstiller den moderne clockradio til at vække dig på et bestemt tidspunkt, og så sørger den for stille og roligt at skrue op for lyset i den indbyggede lampe 10 minutter før. Det er især fedt om vinteren, hvor der jo er mørkt om morgenen, og det er virkelig noget, der gør en forskel. Du bestemmer selv, om den skal vække dig med lyden af bølgebrus, fuglekvidder eller andet white noise, mens der selvfølgelig også er radio og Bluetooth.

Den indbyggede trådløse oplader sørger desuden for, at din mobil er tanket og klar, når du træder ud af sengen.

SE MERE OM WAKEIT HER

SACKit Black Friday

CHARGEit Dual Dock – Dobbelt op på strøm

Hvis du kender problemstillingen med at kæmpe om pladsen i opladeren derhjemme, er der selvfølgelig hjælp at hente.

Løsningen er CHARGEit Dual Dock, for den er udstyret med to opladerpositioner, så den klarer to enheder ad gangen. Det kan da løse en del konflikter i parforholdet. Og med hurtig 10W Fast Charge, går det snappy med strømmen.

SE MERE OM CHARGEIT DUAL DOCK HER


Se andre seje sager om: