Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Yessir, årets største shoppingdag er klar til at presse dit Dankort til det yderste. Derfor gælder det om at få mest for skillingerne, og hvis du er på jagt efter dansk design i verdensklasse, er den Nordjyske virksomhed SACKit klar med et genialt Black Friday tilbud.

De giver nemlig 20% rabat på alt i shoppen, og det gælder altså alt fra elektronik med hovedtelefoner, højtalere og trådløse opladere til seje sækkestole, barstole og borde til dit hjem. Så er der også enkelte amok-tilbud, hvor du sparer vanvittige 70%.

SE MERE HOS SACKIT

Her i artiklen kigger vi nærmere på nogle af vores favoritter, for der er virkelig mange lækkerier hos SACKit, som producerer og sælger deres egne varer.

SACKit Black Friday

ROCKit X – in-ear hovedtelefoner der forkæler dine ører og øjne

Det her er et solidt bud på dine næste in-ear hovedtelefoner. ROCKit X gør det lige så godt til en omgang træning i centret eller en tur i toget, hvor du bare gerne vil slappe af, for du får en eminent støjreducering og fantastisk lyd, som bare er ren verdensklasse.

Så er det selvfølgelig ekstra fedt, at designet er holdt simpelt uden alt for meget bling, og det let genkendelige X fra SACKit-produkterne går igen både på de små enheder til ørerne og på opladeretuiet.

Opladningen foregår enten med USB-C eller trådløst, og du får 8 timer ud af øreenhederne, mens der er 20 timer i reserve fra opladeretuiet. I  praksis betyder det, at du aldrig render tør for strøm.

SE MERE OM ROCKIT X HER

SACKit Black Friday

CHARGEit Stand Dock – brug mobilen, mens den lader

Trådløse opladere er fantastiske til at fodre dine mobil og egentlig alle enheder med Qi-teknologi med strøm.

Det vertikale design i CHARGEit Stand Dock giver fuld adgang til at bruge mobilen, mens den oplader, og så ser det bare skarpt ud.

Der er selvfølgelig dansk design med stof fra KVADRAT, og kvaliteten er helt i top. Takket være de to coils kan du desuden lægge mobilen ned og have en film, TV-serie eller en fodboldkamp kørende, og telefonen bliver holdt sikkert på plads med silikone-krydset og silikone på foden. Det nytter jo ikke noget, at den skøjter rundt.

SE MERE OM CHARGEIT STAND DOCK HER

SACKit WAKEit

WAKEit hjælper dig ud af sengen om morgenen

Drop din mobil som vækkeur og lad WAKEit få dig ud af fjererne om morgenen på en langt mere behagelig måde.

Du indstiller den moderne clockradio til at vække dig på et bestemt tidspunkt, og så sørger den for stille og roligt at skrue op for lyset i den indbyggede lampe 10 minutter før. Det er især fedt om vinteren, hvor der jo er mørkt om morgenen, og det er virkelig noget, der gør en forskel. Du bestemmer selv, om den skal vække dig med lyden af bølgebrus, fuglekvidder eller andet white noise, mens der selvfølgelig også er radio og Bluetooth.

Den indbyggede trådløse oplader sørger desuden for, at din mobil er tanket og klar, når du træder ud af sengen.

SE MERE OM WAKEIT HER

SACKit Black Friday

SERVEit serverer det i god stil

Hjemmebaren skal jo også spille, og her får du et elegant og stilrent bakkebord i sorte pulverlakerede metalrør og stålplader, som giver overfladen en lækker mat finish. Bakkebordet er designet i samarbejde med den anerkendte danske designduo Steffensen & Würtz, som har lagt vægt på at skabe et design, som er enkelt uden overflødige detaljer.

Så kan du selvfølgelig fuldende pakken ved at smide et af SACKit's skarpe serveringsbakker af sort, mørk eller lys træ ovenpå vognen, for så kører det da virkelig for sprutten

SE MERE OM SERVEIT HER

SACKit Black Friday

CHARGEit Dual Dock – Dobbelt op på strøm

Hvis du kender problemstillingen med at kæmpe om pladsen i opladeren derhjemme, er der selvfølgelig hjælp at hente.

Løsningen er CHARGEit Dual Dock, for den er udstyret med to opladerpositioner, så den klarer to enheder ad gangen. Det kan da løse en del konflikter i parforholdet. Og med hurtig 10W Fast Charge, går det snappy med strømmen.

Så er det bare en bonus med designet af diamantskåret aluminium og Remix stof fra danske KVADRAT i sort, grå, rose eller karrygul.

SE MERE OM CHARGEIT DUAL DOCK HER

Det var alt, hvad vi lige ville plukke ud af det stærke sortiment hos SACKit. Men de har et væld af fede produkter, og du kan se hele moletjavsen LIGE HER. – Husk, du sparer 20% på Black Friday.


Se andre seje sager om: ,