Denne artikel er lavet i samarbejde med Razer

Er størst virkelig bedst? Ikke altid, og det beviser Razer nu med deres nye Huntsman Mini Keyboard, som er deres første spring udi den populære genre med kompakte keyboards. Her er designet skrumpet til 60% af et almindeligt keyboard, hvilket letter transporten betydeligt og giver mere plads til vild muse-akrobatik.

Huntsman Mini er udviklet med hjælp fra Razers enorme community, så der er lyttet til kravene fra de kræsne gamere. Det betyder premium funktioner som Doubleshot PBT Keycaps og frit valg mellem Razers respekterede optiske taster i form af Clicky eller Linear Switches.

Det er kram, og med et prisskilt på 969 kroner, får du virkelig et stabilt gaming-værktøj for skillingerne.

Razer Huntsman Mini

Optik banker mekanik

Razer har opnået enorm popularitet i gamer-miljøet, hvor en lang række profesionelle – heriblandt Fortnite-spillerne Ceice og Cloakzy – sværger til Razers Huntsman keyboards.

Det skyldes især de optiske switches som allerede med introduktionen i det første Huntsman keyboard blev en kæmpe succes. Her var der tale om Clicky Optical Switches, hvilket blev til Linear Optical Switches med lanceringen af Huntsman Tournament Edition og altså nu findes med begge muligheder i det nye Huntsman Mini.

Det er fedt, at du selv kan vælge dine favorit-switches, og du kan endda indstille hastighed og styrke for at få et skræddersyet værktøj med præcision til fingerspidserne.

Den helt store fordel med Razers optiske switches er, at de er langt hurtigere end mekaniske switches. Og netop hastigheden er en af de vigtigste faktorer, når du går amok på serveren, for her er der altså bare ikke plads til at være sløv på aftrækkeren. Okay, præcision er også ret vigtig, men de to ting hænger sammen.

Razer Huntsman Mini findes i farverne Black og Mercury – som du ser på billedet herunder. Der er selvfølgelig Razer Chroma RGB-belysning med 16,8 millioner forskellige farver, og tilslutningen foregår med USB-C.

Razer Huntsman Mini


Se andre seje sager om: , ,