Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det er efterhånden nærmest umuligt at navigere gennem junglen af Android-mobiler derude, men hvis du er gamer, er det en no-brainer at springe på den nye Razer Phone 2. Og hvis du bare vil have noget af det bedste, Android har at byde på, er den faktisk også det oplagte valg, for her får du altså en lækker mobil. Det er der især 3 skarpe grunde til, og dem får du her.

Razer Phone 2 er ikke bare en genial gamermobil - det er hele vejen igennem en genial mobil

Du får markedets bedste skærm

Okay, det er alligevel noget af en påstand, men i mit arbejde på Mandesager.dk har jeg haft stort set samtlige mobiler i hænderne – inklusiv de nyeste topmodeller fra Samsung, Huawei, OnePlus og Apple. Og det her er den bedste skærm, jeg endnu har set.

I forhold til konkurrenternes displays med 60 Hz, har Razer udstyret deres mobil med et 120 Hz IGZO-display på 5,7 tommer, og det er mildest talt imponerende at bruge. Du mærker allerede forskellen, når du scroller på en hjemmeside, for det er bare en flydende oplevelse, du aldrig har prøvet før, og det er nærmest vanedannende, mens spillene på mobilen også ser fantastiske ud. Det giver altså en gennemført fornemmelse hele vejen igennem, og når skærmen nu engang er den vigtigste komponent i en smartphone, så er det fedt, at det bare spiller. Læg så dertil, at Razer Phone 2 kan vise Netflix-indhold i HDR, og så er det bare topklasse.

Razer Phone 2 er ikke bare en genial gamermobil - det er hele vejen igennem en genial mobil

Du får markedets bedste lyd

Fronten på mobilen har måske ikke verdens bedste udnyttelse af skærm kontra kanter, men det er fordi, at der er gjort plads til to massive højtalere til at levere en lyd, der blæser konkurrenterne bagover. Det skyldes, at hver højtaler er udstyret med sin egen forstærker og er certificeret til Dolby Atmos 5.1 Surround, der får lyden til at blive mere bombastisk, og du kan endda skrue volumen helt op på 11 uden at miste lydkvalitet. Er du mere til hovedtelefoner? Så er der en indbygget 24 bit DAC til at levere sprøde toner gennem headsettet.

Razer Phone 2 er ikke bare en genial gamermobil - det er hele vejen igennem en genial mobil

Du får den bedste gamermobil i verden

Der er slet ikke lagt skjul på, at fokus er på gaming i Razer Phone 2. Det er trods alt Razers hovedforretning. Og de har virkelig formået at klemme deres erfaringer med gamergrej ned i mobilen. Fundamentet er specs fra øverste skuffe med en Qualcomm Snapdragon 845 processor med 8 GB RAM, en Adreno 630 GPU og 64 GB intern hukommelse med mulighed for at udvide med et MicroSD-kort på op til 1 TB.

Okay, det er også sådan noget du forventer at finde i en flagskibsmobil nu om dage, men så er der de ekstra features til at få den til at stikke ud fra mængden. Der er selvfølgelig skærmen, som vi allerede har fastslået er den bedste på markedet. Så er der også et oplyst Razer-logo med fuld Razer Chroma RGB understøttelse på bagsiden og selvfølgelig også den geniale Razer Cortex app på installeret, så du får det fulde overblik over dine spil. Smid så lige et massivt 4.000 mAh batteri oveni pakken, og så har du en fuldendt spillemaskine.

Her i videoen får du et lynhurtigt overblik over funktionerne i Razer Phone 2.


Se andre seje sager om: , ,