Det er ikke alle der kan bære læder. Det kan den nye Porsche Design Huawei Mate 20 RS. I forbindelse med lanceringen af Huaweis nye topmodel havde de nemlig også allieret sig med Porsche Design for at lave en specialmodel, og den er udstyret med et sejt, sort look, hvor bagsiden har fået et skud blødt kalvelæder til virkelig at banke blærerøvs-faktoren helt i vejret. Ellers er den teknisk identisk med den “almindelige” Huawei Mate 20 Pro, og det er helt genialt.

Der er nemlig tale om en topmodel med blærede features. Du får for eksempel en 6,4 tommer OLED-skærm med 3.120 x 1.440 pixel og Huaweis nye Kirin 980 chip til at gøre den lynhurtig og klog med kunstig intelligens, og der er indbygget fingeraftrykslæser i skærmen, mens den trådløse opladning er udvidet, så du faktisk kan oplade andre enheder trådløst med din egen mobil. Det er ret snedig. Og så er der selvfølgelig de tre Leica-objektiver på bagsiden til at levere skarpe billeder.

En rigtig liret mobil i sig selv, men den her version fra Porsche Design er lige et niveau lækrere. Og et niveau dyrere.

Porsche Design Huawei Mate 20 RS


Se andre seje sager om: , ,