Når du tænker over det, så bruger du sikkert adskillige timer foran fladskærmen hjemme i stuen. Både med skærmen tændt, men også med den slukket. Derfor er det ret vigtigt, at dit TV ikke bare er et monstrum i indretningen, og Philips 901F OLED TV er Ikke bare en fladskærm – det er smart æstetik med et fedt design og endnu federe funktioner.

Philips 901F OLED TV er Ikke bare en fladskærm

Design der skærer ind til benet

Philips har en lang europæisk designtradition med fokus på minimalisme, og det er svært at skære meget mere ind til benet end der er gjort med dette TV. Skærmkanterne er holdt på et minimum, og den tynde profil på kun lige knap 5 centimeter på det tykkeste sted lader dig hænge det helt ind til væggen, så det smelter sammen med indretningen. Ved du hvad, det er faktisk flot selv i slukket tilstand. Og så tænder du for skærmen og bliver blæst bagover.

Billede i verdensklasse

Med kombinationen mellem 4K-opløsning, OLED og HDR får du intet mindre end fantastisk billedkvalitet. Sort er virkelig sort og ikke bare en grålig masse, mens farverne står knivskarpt. Det er det fundamentale, som du forventer, når du betaler top dollar for en fladskærm, og så er der lige det specielle es oppe i ærmet, som de med rette er stolte af hos Philips. Nemlig Ambilight teknologien, som består af LED-lys på bagsiden af TV’et til at sende stemningslys og farver efter billedet på skærmen op på væggen. Det er fedt, for det får skærmen til at virke meget større, og hvis du så også lige har krydret indretningen med Philips HUE pærer, går det hele bare op i en højere enhed. Smid så lige Android-styresystemet oveni hatten til at give dig adgang til en hel verden af underholdning, og så er der i virkeligheden ikke bare tale om en fladskærm. Det her er et ægte stuealter.

Philips 901F OLED TV er Ikke bare en fladskærm


Se andre seje sager om: , ,