Du tænker stort set kun over dit trådløse netværk, når der er bøvl med skidtet. Og hvis det er ofte, så skal du have fat i Netgears Orbi WiFi-system, for så kører det bare derudaf uden støj på linjen. Vi bruger selv Netgear Orbi her på kontoret, hvilket betyder, at vi ikke spilder tid i løbet af arbejdsdagen på at fikse WiFi eller vente på en langsom forbindelse. Hvorfor er det så meget smartere end en almindelig WiFi-router, spørger du? Det får du svaret på længere nede i artiklen.

Netgear Orbi er en lækkerbisken til dit WiFi

Mesh-netværk revolutionerer WiFi

Netgear Orbi er et såkaldt Mesh-netværk. I stedet for at benytte en enkelt trådløs router, består Mesh-netværket af en router og en separat satellit-enhed – du kan selvfølgelig tilføje flere enheder for bedre dækning – og så kommunikerer enhederne med hinanden i stedet for direkte med routeren. I praksis betyder det, at du får en selvjusterende forbindelse, der helt automatisk sørger for at levere den bedste forbindelse på det hurtigst tilgængelige trådløse punkt på den mindst trafikerede kanal. Ja, det bliver hurtigt teknisk, men i virkeligheden betyder det bare, at dit WiFi altid kører optimalt, og det er perfekt, hvis du bor i en by med mange trådløse netværk i nærheden eller i et stort hus, hvor det er svært at få dækning over det hele. Netgear Orbi er steroider til dit WiFi.

Fire and forget

Når først du er færdig med at opsætte systemet, skal du ikke pille ved det igen. Det er ret genialt til os, der ikke er WiFi-wizards. Selve opsætningen kræver heller ikke magiske fingre, for vi benyttede bare Netgears gratis app på mobilen til at blive guidet gennem det hele, og så var der hul igennem på kun fem minutter. Det er så simpelt, at en bedstemor kan gøre det.

Nu har vi brugt Netgear Orbi her på kontoret i et stykke tid, og der har absolut ikke været problemer. Selvom vi sidder inde midt i København, hvor der konstant er 50 forskellige trådløse netværk lige i nærheden, sørger Mesh-netværket for at sikre en stabil forbindelse. Det er en stor forbedring fra vores tidligere setup med en almindelig WiFi-router, så det er klar noget vi kan anbefale, hvis du kæmper med en ustabil forbindelse. Livet er bare for kort til dårligt internet.

Netgear Orbi er en lækkerbisken til dit WiFi

Netgear forkæler også gamerne

Et Mesh-netværk er sublimt til kontoret eller ganske almindeligt brug derhjemme, men hvis du bruger det meste af din tid på gaming, kan der godt blive brug for præcisionsudstyr. Her er Netgears Nighthawk Pro Gaming XR300 router rent kram. Den er lavet til seriøse gamere, der får lynhurtigt dual band WiFi og software til at minimere forsinkelser og tabte data, mens du også kan tweake den fuldstændigt efter behov. Det er bare et lille tip, for hvis du alligevel snupper en Netgear Orbi til dit eget netværk, kan du jo også opgradere ungernes gaming-tid med lidt lækkert.


Se andre seje sager om: ,