Denne artikel er lavet i samarbejde med Razer

Det gælder jo som bekendt om aldrig at gå ned på udstyret. Et mantra, som især gør sig gældende indenfor gaming, og nu er Razer klar med gamer-guf i form af den nye mus med det pompøse navn Viper Ultimate. Og den har noget at have det i, for Razer Viper Ultimate er udstyret med den mest avancerede sensor i en gamer-mus nogensinde, som bliver bakket op af et helt hav af fede features. Her i artiklen tager vi et nærmere kig på den trådløse gamers nye bedste ven.

Lad os starte med en video.

Lynhurtig og præcis uden ledninger

Som revolvermændene i Det Vilde Vesten, gælder det om at være hurtigst på aftrækkeren og ramme sit mål. Den nye Razer Viper Ultimate vejer kun 74 gram og er udstyret med topmoderne teknologi til at sikre, at du er den hurtigste og mest præcise på serveren.

Og det endda uden brug af ledninger.

Yessir, gamer-musen kan selvfølgelig bruges med et kabel, men du kan også kappe ledningerne og køre trådløst. Ved hjælp af den trådløse teknologi kaldet Razer HyperSpeed er musen nemlig 25% hurtigere end konkurrenterne, fordi den bruger Adaptive Frequency Hopping til at sikre en stabil forbindelse, og sammen med den laveste klik-forsinkelse på markedet sker dine tryk nærmest så snart din hjerne sender impulser til fingrene.

Så er det selvfølgelig bare en ekstra bonus, at Razer HyperSpeed desuden er yderst energieffektivt, så batteritiden er øget med 25% og dermed giver dig 70 timers gaming per opladning.

Razer Viper Ultimate er den mest avancerede trådløse gamer-mus nogensinde

Den avancerede sensor giver dig fordelen

Razer er gået sammen med firmaet Pixart, der er verdensførende i løsninger med smarte sensorer, om at udvikle den innovative sensor i Viper Ultimate. Resultatet er en Focus+ Optisk Sensor med en DPI på hele 20.000, hvilket gør den til indehaveren af markedets højeste DPI-sensitivitet. Smid så lige en maksimal hastighed på 650 IPS oveni hatten, og så har du en gamer-mus, der både er præcis og i stand til at følge med, når du bevæger hånden med maksimal fart.

Det er lige præcis disse specs, der gør den optiske sensor i Razer Viper Ultimate til den skarpeste trådløse gamer-mus på markedet. Og ja, nu er det muligt at være knivskarp på serveren uden ledninger.

Razer Viper Ultimate er den mest avancerede trådløse gamer-mus nogensinde

Eksklusiv opladning

Med strøm nok til 70 timers gaming i streg, er det jo forholdsvist sjældent, du skal tanke strøm på musen. Men det kan jo så også på den anden resultere i, at du glemmer opladningen, fordi du bliver så strøm-forkælet. Og når du bruger en trådløs mus, så duer det jo ikke at mangle strøm.

Det slipper du heldigvis helt for at bekymre dig om med Razer Viper Ultimate. Her får du nemlig en opladningsstander med i pakken. Så skal du bare sætte din mus på piedestadelen, når du er færdig, og så vil du altid have en optanket og gamer-klar mus til din disposition. Medmindre du selvfølgelig kan klare en session på over 70 timer, for så løber du altså tør for strøm på et tidspunkt. Men det er næsten tre døgn i træk, så held og lykke.

Razer Viper Ultimate er udstyret med den mest avancerede sensor i en gamer-mus nogensinde


Se andre seje sager om: , ,